AR-GE DEĞERLENDİRME ÇALIŞTAYI BAŞLADI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AR-GE DEĞERLENDİRME ÇALIŞTAYI BAŞLADI


 

Haber Merkezi

 

AR-GE Değerlendirme Çalıştayı Mersin Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü'nde, Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Nazan Şener'in başkanlığında ve İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca'nın katılımlarıyla başladı.

AR-GE çalışmalarının incelenmesi ve değerlendirilmesi, sınai mülkiyet hakları konularında farkındalığın arttırılması amacıyla düzenlenen çalıştayda konuşan İl Müdürü Koca, ileri teknoloji ve katma değer üreten öncü Türkiye için 11. Kalkınma Planı doğrultusunda, okul-sanayi-üniversite-sektör ve diğer paydaşların katılımıyla mesleki eğitim-üretim-istihdam ilişkisinin güçlendirilmesi amacıyla Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğümüze bağlı okullar bünyesinde yerli ve milli alt yapıya sahip AR-GE Merkezleri'nin kurulduğunu ve burada yapılan çalışmaların öğrencilerimizin çağın özelliklerine uygun olarak mesleki donanım ihtiyacına hızla ayak uydurmaları, 21. yüzyıl becerileri kazanmaları ve sektörde başarılı olmaları açısından çok kıymetli olduğunu belirterek çalışmalarda emeği geçen tüm meslektaşlarına teşekkür etti.

Koca, çalıştaya katılımları ve katkılarından dolayı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Nazan Şener'e ve Şener' in şahsında, eğitimin niteliğinin artırılması için yapılan her türlü çalışmada liderlikleri ve destekleri için Bakanlığa şükranlarını ifade etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA