ÖĞRENCİLER TURUNÇGİLİ RESİMLE ANLATACAK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÖĞRENCİLER TURUNÇGİLİ RESİMLE ANLATACAK


 

Haber Merkezi

 

Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Ulusal Turunçgil Konseyi arasında iş birliği protokolü imzalandı.

Mersin, Türkiye'de ilk kez gerçekleştirilecek Uluslararası Turunçgil Kongresi'ne ev sahipliği yapacak. Yaklaşık 60 ülkeden 2 bin 500'e yakın katılımcının beklendiği 14. Uluslararası Turunçgil Kongresi, 6-11 Kasım 2022'de Mersin'de gerçekleşecek. Tüm dünyadan danışman, üretici ve bilim insanlarının katılacağı programda turunçgile ilişkin binin üzerinde sunumun yapılması, teknik gezilerin düzenlenmesi planlanıyor.

Bu kapsamda Mersin Milli Eğitim Müdürlüğü ile Ulusal Turunçgil Konseyi işbirliği protokolü yapılarak kongrede sunulmak üzere etkinlik planlaması yapıldı. Uluslararası Turunçgil Kongresi vesilesi ile ülkemizin ve bölgemizin uluslararası tanıtımına katkıda bulunarak öğrencilerin bireysel ve sosyal sorumluluklarını gelişmesini sağlamak amacıyla ilk etkinlik olarak ulusal düzeyde "Turunçgil Hayattır" konulu resim yarışmasının hayata geçirilmesi planlanmakta.

Protokol imza törenine katılan Ulusal Turunçgil Başkanı Kemal Kaçmaz, böyle bir projede yer aldıkları için mutlu olduklarını ve Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğüne teşekkürlerini ilettiler.

İl Müdürü Adem Koca da, Ulusal Turunçgil Konseyi ile imzalanan protokolle ortaklaşa yürütülen çalışmaların iki kurum açısından çok faydalı olacağını, bu iş birliğinin hem kent hem de eğitim camiası açısından önemli olduğunu ifade etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA