MERSİN’DE VAKALAR PATLADI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN’DE VAKALAR PATLADI!


 

Mersin’de 100 bin kişide görülen koronavirüs vaka sayıları adeta uçuyor! Geçen hafta 651,34 olan vaka sayıları 866,09’a kadar çıktı! Vaka sayısı oranlarında geçen hafta 52’inci sırada yer alan Mersin korkunç artış ile 36’ıncıszıraya yükseldi.

HEDİYE EROĞLU

 

Sağlık Bakanlığı verilerine göre, 5-11 Şubat haftasında 100 binde Kovid-19 vaka sayılarını açıkladı. Ülke genelinde korkunç bira tış görülürken bu durumun Mersin’de de benzer şekilde seyrettiği gözlendi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıkladığı haftalık vaka sayısı haritasına göre, 100 bin kişide görülen vaka sayısı son 1 haftada İstanbul ve İzmir'de azaldı, Ankara'da arttı.

Haritaya göre, vaka yoğunluğu en az olan iller; 108,94 ile Van, 143,25 ile Şırnak ve 145,09 ile Antalya oldu. Bakan Koca, vaka yoğunluğu önceki haftaya göre; en çok artan 10 ilin Amasya, Osmaniye, Karaman, Burdur, Adıyaman, Çorum, Kırşehir, Hatay, Kayseri ve Samsun olduğunu açıkladı.

Mersin’de ise 100 bin kişide görülen koronavirüs vaka sayıları adeta uçuyor! Geçen hafta 651,34 olan vaka sayıları 866,09’a kadar çıktı! Vaka sayısı oranlarında geçen hafta 52’inci sırada yer alan Mersin korkunç artış ile 36’ıncıszıraya yükseldi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA