ŞOFÖR VE OPERATÖRLER EĞİTİMDEN GEÇİRİLDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ŞOFÖR VE OPERATÖRLER EĞİTİMDEN GEÇİRİLDİ


 

Haber Merkezi

 

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü’nde görev yapan şoför ve iş makinesi operatörleri eğitimden geçirildi.

Orman Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, 2022 yılı eğitim programında bulunan şoför ve iş makinesi operatörlerine ait eğitimler işletme müdürlüklerinde yapıldı. Eğitimlerde makine işletme ve ikmal konuları ile iş üretim makineleri, koruma makineleri ile hizmet vasıtalarının tamir ve bakımları ile ilgili olarak Makine ve İkmal Şube Müdürü Mehmet Tosun ve Tamir ve Bakım Atölye Şefi Bülent Demirci tarafından bilgiler verildi.

Seminer sonunda Mersin-Mezitli ek binada yapılan toplantıya katılan Bölge Müdürü Kenan Akduman; Eğitimlerin önemli olduğunu belirterek kurumun en değerli araçlarını teslim edecek kadar operatörlere güvenildiğini ve yapılan işin önemini ifade etti. 2020 yılında olduğu gibi 2021 yılında da iş makineleri performansları bağlamında 28 Bölge Müdürlüğü içerisinde birinci olunması nedeniyle tüm operatörlerin gösterdikleri gayretlerden dolayı teşekkür eden Akduman, 2022 yılında da aynı performansı göstermelerini isteyerek kazasız bir yıl olmasını diledi.

2021 yılı içerisinde en çok çalışma yapan dozer, greyder, büyük ve mini ekskavatör operatörlerine teşekkür belgesi verildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA