ÇUKUROVA KİTAP FUARI KAPILARINI AÇTI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÇUKUROVA KİTAP FUARI KAPILARINI AÇTI


 

Bu yıl 14’üncüsü düzenlenen Çukurova Kitap Fuarı, kapılarını ziyaretçilerine açtı. Mersin’den de yoğun ilgi gösterilen fuarda Tarsus Belediyesi de stant açtı.

GİZEM EKİCİ

 

Bölgenin en büyük etkinliklerinden biri olan 14.Adana TÜYAP Çukurova Kitap Fuarı, kapılarını açtı.

İlk gün kapsamında protokolün açılış konuşmaların ardından fuarın açılış kurdelesi kesildi ve protokol üyeleri stantları gezdi. Fuara vatandaşlarda yoğun ilgi gösterdi. Fuar, 27 Şubat’ta sona erecek.

Mersin’den de yoğun ilgi gösterilen fuarda Tarsus Belediyesi de stant açtı. Tarihi ve kültürel yönden zenginliği ile bilinen Tarsus Standımız fuaye alanında yoğun ilgiyle karşılandı.

Fuarda kitaplar, süreli yayınlar, gazete ve dergi yayıncılığında faaliyet gösteren katılımcılar, medya kuruluşları ve yayın faaliyetinde bulunan önemli sivil toplum kuruluşları ürünlerini sergileyerek, ziyaretçilerle bir araya gelecek.

Çukurova 14. Kitap Fuarı 19-26 Şubat 2022 tarihlerinde 10.00 - 20.00 saatlerinde, son gün olan 27 Şubat 2022 tarihinde ise 10.00 - 19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

Adana’da bir önceki kitap fuarı 2020 yılında düzenlenmiş ve 300 katılımcı firma ürünlerini sergilemişti. Fuarı 59 bin 215’i öğrenci olmak üzere, 368 bin 334 kitapsever ziyaret etmişti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA