YARIN MERSİN’DE ESNAFLA BULUŞACAK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YARIN MERSİN’DE ESNAFLA BULUŞACAK


 

Mersin’i kazanmak isteyen ve sık sık kenti ziyaret ederek temaslarda bulunan İYİ Parti lideri Meral Akşener, bugün kente gelerek esnafları dinleyecek.

HEDİYE EROĞLU

 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in bir dizi ziyarette bulunmak için bugün Mersin’de olması bekleniyor.

Korona virüs salgını öncesi başlattığı esnaf gezileri ile ülke genelinde ses getiren ve son dönemlerde ekonomik kriz ile birlikte daha da ilgi gören Akşener daha önce kente pek çok defa gelmiş olmasına rağmen doğrudan esnaf gezisi yapmamıştı.

Bugün ise Akşener kurmayları ile birlikte ilk olarak saat 12:00’de Erdemli’de Cumhuriyet Meydanı’nda daha sonra saat 13:30’da merkez Akdeniz ilçesindeki Yoğurt Pazarı mevkiinde ve saat 16:00’da Küçük Minare civarında esnaflarla buluşacak.

Ziyaretler öncesi kentte geniş güvenlik önlemleri alınırken Akşener’e ilginin yoğun olması bekleniyor.

Meral Akşener son olarak Mersin’e 3 Ocak tarihinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte Büyükşehir Belediyesinin Metro projesinin temel atma törenine katılmak için gelmişti. Burada büyük ilgiyle karşılanan Akşener’in yerel yönetimlerde sahip olmak istediği iller arasında gösterilen Mersin’in, CHP ve İYİ Parti arasında pazarlık konusu olduğu kulislerde öne çıkan bilgiler arasında yer alıyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA