AYŞE TOLGA OKURLARIYLA BULUŞUYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AYŞE TOLGA OKURLARIYLA BULUŞUYOR


 

Oyuncu ve klinik aromaterapist Ayşe Tolga, Mersin Sayapark D&R’da 'Bereket Sende' kitabıyla iyi yaşamın kapılarını açıyor.

Sevilen isimleri okurlarıyla buluşturmaya devam eden firmanın yeni konuğu, oyuncu ve klinik aromaterapist Ayşe Tolga olacak. Yeni kitabı 'Bereket Sende'de İyilik Sende Hareketi’ne dahil olanların yoluna ışık tutmaya devam eden Tolga, 27 Şubat Pazar günü saat 15.00’te düzenlenecek söyleşi ve imza günü etkinliğinde, kitaplarını Mersinli okurları için imzalayacak. Mersin Sayapark'taki etkinliğe katılan kitapseverler, yazarla sohbet etme fırsatı da yakalayacak.

Ayşe Tolga, serinin ilk kitabı 'İyilik Sende' ile içsel rehberlik verdiği öğrencilerine, kendilerine doğru çıktıkları yolculuklarında iyi yaşama ulaşmalarına yardımcı olmayı amaçladı. Tolga, bu arayışa devam etmek isteyen okurlarına, 'Bereket Sende' ile yoldaşlık etmeyi sürdürüyor.(iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA