MEZİTLİ İLE AHPAB İŞBİRLİĞİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNİ SEVİNDİRİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MEZİTLİ İLE AHPAB İŞBİRLİĞİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNİ SEVİNDİRİYOR


 

Haber Merkezi

 

Sosyal projeler ve yaptığı yardımlarla adı öne çıkan iki kuruluş Mezitli Belediyesi ve AHBAP Platformunun güç birliği yaptığı proje ile yardım kolileri ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya başladı. Belediye ekipleri imzalanan protokol uyarınca hazırlanan gıda kolilerini ihtiyaç sahibine dağıtılmak üzere mahalle muhtarlıklarına teslim etti.

İçerisinde temel gıda maddelerinin yanı sıra kahve, çikolata gibi ürünlerin de bulunduğu koliler, daha önce belirlenen ihtiyaç sahiplerine muhtarlıklar aracılığı ile dağıtılacak.

Mezitli Belediyesinin, virüs salgını sürecinde ağırlıklı olmak üzere hayırsever vatandaşların verdiği desteklerin ihtiyaç sahiplerine ulaşmasında köprü görevi gördüğünü dile getiren Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Yardımseverliği ile artık adını tescilletmiş olan değerli sanatçımız Haluk Levent’in öncülüğünde kurulan AHBAP Platformu ile işbirliği yaparak 1000 ihtiyaç sahibi vatandaşımıza gıda kolisi dağıtımını geçekleştiriyoruz. Teslim edilen kolileri muhtarlıklara dağıtmaya başladık. Yardımseverlik konusunda örnek gösterilen belediyemizi, ihtiyaç sahiplerine ulaşmada köprü olarak gören başta Sayın Haluk Levent olmak üzere tüm AHBAP Platformu gönüllülerine teşekkür ederim. Mezitli farklı bir ilçe. Halkımızın dayanışma ruhu Türkiye sınırlarını aşarak dünya genelinde bilinir hale geldi. Hayırseverlerimiz ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için kendi aralarında organize olarak gıda kolileri dağıttı, maske dikti, temizlik ve dezenfektan çalışmalarında belediyemize yardımda bulundu. İmkânı olan hayırsever iş adamlarımız kentimize 3 Anaokulu, Kafe Kütüphane, Gençlik Merkezi ve taziye evleri gibi çok sayıda tesis kazandırdı. Gönüllülerimiz üretimleriyle çok sayıda gencimizin eğitimine destek oldu” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA