AYD’DEN SALDIRIYA KINAMA | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AYD’DEN SALDIRIYA KINAMA


 

Anadolu Yayıncılar Derneği (AYD), Mersin’de yerel medya mensuplarına yapılan saldırıyı kınadı.

Mersin’de Haberci Gazetesinin yaptığı “Milyarlık vurguna göz mü yumuluyor?” haberi sonrasında CHP Gençlik Kolları üyeleri olduğu ileri sürülen grup tarafından yerel medya mensuplarına yapılan saldırı, Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından kınandı. Anadolu Yayıncılar Derneği Başkan Yardımcısı Hasan Yavuz Bakır, düzenlediği basın toplantısında, yerel medyanın susturulamayacağını söyledi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun basın özgürlüğüne özellikle vurgu yaptığını hatırlatan Bakır, "Türkiye’de basın özgürlüğü olmadığını söylüyordunuz. Görevi milleti bilgilendirmek olan basının büyük sorunlar yaşadığını ve bu sorunu çözeceğinizi söylüyordunuz. Ne oldu, sorunu böyle mi çözeceksiniz? Bu olay karşısında neden sessiz kalıyorsunuz?" dedi.

Yerel medyaya saldıranların CHP örgütünden isimler olduğuna dair iddiaların olduğunu dile getiren Bakır, ‘Senin basının benim basınım’ şeklinde bir ayrışma ile siyasilerin yaklaşımda bulunmalarının endişe verici olduğunu belirtti. Bakır, cemiyetin, STK’ların, siyasetin bu saldırıyı net bir şekilde kınaması gerektiğini vurgulayarak, saldırıyı gerçekleştirenlerin cezasız kalmaması gerektiğini ve bu tür çirkin saldırıları herkesin kınaması gerektiğini ifade etti. (İha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA