"CHP’NÝN UTANÇ GÜNÜ" | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

"CHP’NÝN UTANÇ GÜNÜ"


 

Haber Merkezi

 

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kýlavuz, gazetemize yönelik CHP Gençlik Kollarý Genel Baþkan Yardýmcýsý ve CHP Mersin Gençlik Kollarý Baþkaný öncülüðünde gerçekleþtirilen saldýrýya tepki göstererek, "Mersin'de 35 yýldýr faaliyet gösteren Haberci Gazetesine yönelik saldýrýlar CHP’nin utanç günü olarak tarihe geçmiþtir" dedi.

Kýlavuz, CHP Genel Baþkaný Kemal Kýlýçdaroðlu’nun partisinin grup toplantýsýnda Türkiye’de basýn özgürlüðünün olmadýðýndan dem vurduðu saatlerde, CHP gençliðinin Haberci Gazetesine saldýrý gerçekleþtirdiðini ifade ederek, "Bu olay CHP’nin ikiyüzlü siyasetinin yansýmasý olmuþtur. Ýlk saldýrýda kimliðini gizleyen saldýrganlar ikinci saldýrýda açýk ve aleni bir þekilde suç iþlemeye devam etmiþtir" þeklinde konuþtu. Haberci Gazetesine yönelik sistematik saldýrýlar, tehditler ve engellemelerin CHP Gençlik Kollarý Genel Baþkan Yardýmcýsý ve CHP Mersin Gençlik Kollarý Baþkaný öncülüðünde gerçekleþtirildiðini söyleyen Kýlavuz, "Bu þahýslar bu gücü nereden almaktadýr? 'Ayaðýnýzý denk alacaksýnýz. Bugün 300 kiþi ile geldik yarýn 3 bin kiþi ile geliriz' diyerek tehdit savurup ve hasmane tutum takýnan bu þahýslarýn ve CHP yönetiminin demokrasiden anladýðý bu mudur? Haberci Gazetesinin ofisini kullanýlamaz hale getiren, kalemini namusu olarak görüp emeði ve alýn teri ile gazetecilik yapan çalýþanlarýna sözlü saldýrýda bulunup boya ve yumurta yaðmuruna tutan, el ve kol hareketleri ile tacizci bir yaklaþým sergileyen bu anlayýþýn sosyal demokratlýktan anladýðý özgür basýný susturmak mýdýr? Emek en yüce deðer naralarý atan bu sefil zihniyetin basýn emekçilerine reva gördüðü bu durum düpedüz vandallýktýr" ifadelerini kullandý.

"Hiçbir gazetecimiz yalnýz ve sahipsiz deðildir" diyen Kýlavuz, þöyle devam etti: "Bu saldýrý basýn özgürlüðüne yapýlmýþtýr. Saldýrýya uðrayan Haberci Gazetesinin Genel Yayýn Yönetmeni Yüksel Ekici ve Hediye Eroðlu’na geçmiþ olsun dileklerimi iletiyor, basýn mensuplarýmýza yönelik gerçekleþtirilen bu menfur hadiseyi þiddetle ve nefretle lanetliyorum."


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapýlan yorumlarda IP Bilgileriniz kayýt altýna alýnmaktadýr..!


  HABERCÝ GAZETESÝ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCÝ SPOR
 


  BÝK ÝLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇÝ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARÞÝVÝ KÜNYE ÝLETÝÞÝM GÝZLÝLÝK ÝLKELERÝ

 
Siteden yararlanýrken gizlilik ilkelerini okumanýzý tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm haklarý saklýdýr. Ýzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayýnlanamaz, kopyalanamaz, kullanýlamaz.

URA MEDYA