CUMHUR İTTİFAKI’NDAN CHP’YE KINAMA | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

CUMHUR İTTİFAKI’NDAN CHP’YE KINAMA


 

Mersin’de gazetemiz Haberci’ye yönelik CHP’li gençlerin eleştirel haberler nedeniyle iki gün arayla saldırıda bulunmasına Cumhur İttifakı’ndan da tepki geldi.

HEDİYE EROĞLU

 

CHP’li gençlerin gazetemiz Haberci’ye yönelik 2 gün ardı arkasına düzenlediği saldırılara Cumhur İttifakı’ndan tepki geldi.

Cumhur İttifakı’nın önemli isimlerinden MHP’li Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mehmet Topkara ile AKP Mersin Büyükşehir Belediyesi Grup Sözcüsü Zafer Şahin Özturhan, gazeteye gelerek bizzat geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Yüksel Ekici ile bir araya gelen Topkara ile Özşahin, olayı kınadı.

Topkara ve Özturhan yayınladıkları ortak mesajda, “Mersin’de 35 yıldır günlük olarak yayın hayatını sürdüren Mersin Haberci Gazetesi’ne dün ve bugün yapılan saldırıları şiddetle kınıyor, yapılanların cezasız kalmamasını diliyoruz. Barış şehri, huzur şehri güzel Mersin’imizin huzurunu kaçıranların, Mersin’i yönettiklerini düşünenlerin olması acı verici” dediler.

 

“BASIN MENSUPLARINA YAPILAN SALDIRI, DEMOKRASİYE YAPILMIŞ SAYILIR”

Bir takım temaslarda bulunmak üzere Ankara’da bulunmasına rağmen Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz da yaşananlara sessiz kalmadı. Yılmaz sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “Haberci Gazetesi’ne yapılan saldırıyı üzüntüyle öğrendim. Kamuoyunun haber alması ve bilgiye ulaşmasında fedakarca çalışan basın mensuplarına yapılan saldırı, demokrasiye yapılmış sayılır. Bu çirkin saldırıyı kınıyor, Haberci Gazetesi’ne geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

 

“İŞTE ÖZGÜRLÜKÇÜ CHP”

Olaya tepki verenlerden biri de AKP AR-GE ve Eğitim Başkan Yardımcısı Veli Tolu oldu. Tolu sosyal medya hesabından, “İşte özgürlükçü CHP, işte Kılıçdaroğlu’na layık Mersin gençlik kolları” dedi. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i de etiketleyerek suçlayan Tolu, “Vahap Seçer hedef gösterir onlar gazete basarlar, tehdit ederler, kendilerinden başkasına yaşam hakkı tanımazlar. Allah memleketi bunların şerrinden korusun. Geçmiş olsun Mersin Haberci” dedi,

 

ÖZKAN’DAN ŞİDDETLE KINIYORUM

AKP Mersin Milletvekili Hacı Özkan da, gazeteyi arayarak geçmiş olsun mesajını iletti. Özkan ayrıca sosyal medyadan, “Kentimizde faaliyette olan Haberci Gazetesi’ne yapılan saldırıyı şiddetle kınıyorum! Haberci Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yüksel Ekici beye ve kıymetli ekibine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” mesajı paylaştı.

AKP Mezitli İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Yılmaz da, yaşananlara tepki gösterdi. Şehrimizde faaliyet gösteren Haberci Gazetesi’ne peş peşe yapılan kirli saldırıları kınıyor, gazete çalışanı değerli basın emekçilerine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (1)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA