11 STAJYER AVUKAT CÜBBE GİYDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

11 STAJYER AVUKAT CÜBBE GİYDİ


 

Haber Merkezi

 

Mersin Barosu’nda stajını tamamlayan 11 stajyer avukat meslek yemini ederek avukatlık mesleğine ilk adımı attı.

Baro yönetim kurulu üyeleri, avukatlar ve ailelerin katılımıyla Mersin Adliyesi içerisindeki baro hizmet alanında düzenlenen yemin töreninde stajyer avukatlar; Fahri Eryılmaz, Kemal Demir, Utku Sümbül, Kerime Yıldız Öztürk, Emine Ecenur Ataş, Celal Karabacak, Elif Nur Güngörmez, Bahittin Furkan Toros, Vahap Aslan, Mehmet Fatih Üstün ve Semi İlter Kılıç cübbelerini giyerek, yemin ettiler. Genç hukukçular avukatlık ruhsatnamelerini Baro Başkanı Gazi Özdemir’den aldı.

Törende bir konuşma yapan Özdemir, “Meslektaşlarımızın Mersin Barosu’nu en iyi şekilde temsil edeceklerinden, hukukun üstünlüğünün sağlanmasında, adalete erişimde, mesleki faaliyetlerini en iyi şekilde yapacaklarından kuşkumuz yok. Kendilerine meslek yaşamlarında başarılar diliyorum. Onları değerli birer hukukçu olarak yetiştiren ailelere ve yanlarında staj yaptıkları avukatlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA