TARHAN VE ÖZYİĞİT COVİD’E YAKALANDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARHAN VE ÖZYİĞİT COVİD’E YAKALANDI


 

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ile Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit Covid-19’a yakalandı. Pazartesi günü Yenişehir Belediye meclise başkanlık eden Özyiğit ile Neşet Tarhan Covid-19 testlerinin pozitif çıkması üzerine Büyükşehir Belediye meclisine katılmadı.

Hediye Eroğlu

 

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ile Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’in yaptırdıkları Covid-19 testleri pozitif çıktı. Bunun üzerine her iki başkan da çalışmalarına evde sürdürme kararı aldı. Testlerinin pozitif çıkması üzerine başkanlar Büyükşehir Belediye meclis toplantısına katılmadı. Testinin pozitif çıkmasından 1 gün önce Yenişehir Belediye Meclisine başkanlık eden Başkan Abdullah Özyiğit’in maske takmaması dikkat çekti. 

 

“SAĞLIKLI KAL MEZİTLİ”

Başkanlar Covid-19’a yakalandıklarını sosyal medya hesaplarından duyurdu. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan paylaşımında, “Hafif belirtiler üzerine yaptırdığım Covid-19 testimin sonucu pozitif çıktı. Genel izolasyon tedbirlerine göre bir süre çalışmalarımı evden sürdüreceğim.  Kısa süre sonra sağlıklı bir şekilde Mutlu bir Mezitli için çalışmaya kaldığımız yerden devam edeceğiz. Sağlıklı kal Mezitli..” ifadelerini kullandı.

 

“KENDİMİ İYİ HİSSEDİYORUM”

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit ise paylaşımında “Kıymetli hemşehrilerim,  bugün yaptırdığım Covid-19 testimin sonucu pozitif çıktı. Kendimi gayet iyi hissediyorum.  İzolasyon süresince Belediye ekiplerimizle sürekli iletişim halinde çalışmalarımı evden sürdüreceğim. Kısa bir süre sonra güzel kentimiz #Yenişehir'in narenciye kokulu sokaklarında buluşmak dileğiyle.  Sağlıkla kalın. Sevgi ve saygılarımla…” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA