YENİŞEHİR BELEDİYESİNDEN “NÖBETÇİ KÜTÜPHANE” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YENİŞEHİR BELEDİYESİNDEN “NÖBETÇİ KÜTÜPHANE”


 

Haber Merkezi

 

Mersin Yenişehir Belediyesi, bilgisayar ve ücretsiz internet hizmetinin de sunulduğu ve zengin kitap arşivi ile göz dolduran Ülkü Ongun Kütüphanesi’nde “nöbetçi kütüphane” uygulamasına başladı. İçerisinde EBA destek noktasının da bulunduğu ve görme engelli bireyler için sesli kitap imkânı sunan Ülkü Ongun Kütüphanesi, hafta içi 17.00 ile 23.00, hafta sonu ise 10.00 ile 16.00 saatleri arasında da açık olacak.

Mersin Yenişehir Belediyesi, geçtiğimiz yıl hizmete açtığı Ülkü Ongun Kütüphanesi’nde yeni bir uygulamaya imza attı ve “nöbetçi kütüphane” uygulamasını başlattı. Uygulama sayesinde öğrenciler ve yetişkinler hafta içi mesai saatleri sonrasında ve hafta sonlarında da kütüphanenin tüm hizmetlerinden faydalanabilecek. 18 yaşın altındaki öğrenciler de velilerinden izin almak kaydıyla akşam saatlerinde kütüphaneden yararlanabilecek.

Yenişehir Belediyesi Akademi binasındaki kütüphaneden hâlihazırda yüzlerce öğrenci faydalanıyor. Ücretsiz internet erişimi, EBA destek noktası ve sesli kitap hizmeti sunan ayrıca öğrencilerin proje ve ödev çıktılarını alabildiği, bilgisayarlarını kullanabildiği Ülkü Ongun Kütüphanesi bundan sonra hafta içi 17.00 ile 23.00, hafta sonu ise 10.00 ile 16.00 saatleri arasında da açık olacak. Böylece öğrenciler kütüphaneden daha uzun süre yararlanabilecek.  Nöbetçi kütüphane uygulamasından yararlanmak isteyenler, nöbetçi kütüphane üyeliği başvurusu yapacak ve akşam saatlerinde kütüphaneyi kullanabilecek. 18 yaşından küçük öğrenciler de, velilerinin yazılı izni olması kaydıyla nöbetçi kütüphane üyeliği yapacak ve mesai saatleri dışında kütüphane hizmetlerinden yararlanabilecek.   Ülkü Ongun Kütüphanesi, Edip Buran Kapalı Spor Salonu güneyinde bulunan Yenişehir Belediyesi Akademi binasında hizmet veriyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA