VAHİM TABLO! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

VAHİM TABLO!


 

İllere göre haftalık vaka sayısı açıklandı. Vahim tabloda Mersin’de haftalık vaka sayısı 364,09 olurken kent bu oran ile ülke sıralamasında 61’inci sırada yer aldı.

HEDİYE EROĞLU

 

Yeni tip koronavirüs Covid-19 ile mücadele devam ederken, artan vaka sayıları korkutucu boyutlara ulaştı. Endişe verici tablo Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın, 22-28 Ocak tarihleri arasında 100 bin kişide görülen haftalık vaka sayılarını açıklaması ile bir kez daha gözler önüne serildi. Buna göre 100 bin kişi içinde görülen Covid-19 vaka sayısı İstanbul'da 889,58, İzmir 961,57, Ankara'da 1003,30 oldu. Vahim tabloda Mersin’de haftalık vaka sayısı 364,09 olurken kent bu oran ile ülke sıralamasında 61’inci sırada yer aldı.

Öte yandan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 22-28 Ocak arasında koronavirüs vaka sayısının en fazla arttığı 10 ili açıkladı. Bu iller; Elazığ, Uşak, Iğdır, Tokat, Kırklareli, Rize, Kırıkkale, Isparta, Bayburt ve Manisa.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca koronavirüs vaka sayılarının  en fazla arttığı illeri açıkladı. Twitter hesabından bir paylaşımda bulunan Koca, "22-28 Ocak arasında vaka yoğunluğu bir önceki haftaya göre en çok artan 10 ilimiz: Elazığ, Uşak, Iğdır, Tokat, Kırklareli, Rize, Kırıkkale, Isparta, Bayburt, Manisa" ifadesine yer verdi.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA