“MERSİN SAĞLIK TURİZMİNDE DESTEKLENMELİ” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“MERSİN SAĞLIK TURİZMİNDE DESTEKLENMELİ”


 

İdealdent Klinikler Grubu Kurucu Ortaklarından Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Uzmanı Dr. Dt. Sancar Şimşek, Mersin'in sağlık turizminde potansiyel bir kent olduğunu belirterek, Mersin'in bu potansiyelinin en iyi şekilde değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Mersin'in yabancı uyruklu hastaların tercihi haline geldiğini belirten Şimşek, Çukurova Havalimanı'nın bir an önce hayata geçirilmesi gerektiğine vurgu yaptı. Şimşek, "Mersin hekimlerimizin ve kliniklerimizin verimliliği noktasında sağlık sektöründe dünyada çok iyi bir noktada diyebilirim. Çeşitli dünya ülkelerinden Mersin'e gelen hastalar hem burada uygun fiyata tedavi olabiliyorlar hem de kendi ülkelerinde görmedikleri hizmet görebiliyorlar. Mersin, artık kendi bir sağlık kimliği oluşturma noktasında emin adımlarla ilerliyor. Özellikle ağız ve diş sağlığı alanında çok iyi doktorların olduğu Mersin'e yurt dışı hastaları özellikle ilgi gösteriyor. Mersin'in yabancı hastaların tedavisinin yapılması noktasında kente yatırım yapılması gerekiyor. Yapımına başlanan Çukurova Bölgesel Havalimanının bir an önce tamamlanıp ilk uçağın inmesi gerekiyor. Bu hem sağlık sektörünü hem de diğer sektörler çok önemli bir durumdur. Sağlık turizmi noktasında Mersin'in desteğe ihtiyacı var" dedi. (İha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA