YÜZLEŞMEYE DAVET! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YÜZLEŞMEYE DAVET!


 

Atık malzemelerden yaptığı 12 eseri “Yüzleşmemeler” temasıyla açtığı sergiyle sanatseverlerin beğenisine sunan Doç. Can Küçüktepepınar, eserleriyle farkındalık oluşturmayı ve sorgulamayı hedefliyor.

Haber Merkezi

 

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel Bölümü öğretim üyesi Doç. Can Küçüktepepınar’ın atık pet şişe kapakları, boya, aynalar, çöp kutuları ve diğer çeşitli malzemeler kullanarak, karışık tekniklerde hazırlamış olduğu “Yüzleşmeler” konulu kişisel heykel sergisi açıldı,

Sergi MEÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Ayşe Yüce ile akademik ve idari personelin katılımıyla MEÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Sergi Salonu’nda ve aynı zamanda çevrim içi olarak

https://meuguzelsanatlar.wixsite.com/yuzlesmeler adresinden ziyarete açıldı.

 

HEDEF; SORGULATMAK

Sergide; atık pet şişe kapakları, boya, aynalar, çöp kutuları ve diğer çeşitli malzemeler kullanarak, karışık tekniklerde hazırlanan ve çeşitli ebatlarda 12 eser yer alıyor.

Eserler; kuraklık, mülteci ve iklim sorunları; insan ve tüm canlılar için önemli olan su, hava gibi hayati (vital) yaşamsal kaynakların kirletilerek/tahrip edilerek kullanılmaz hale getirilmemesi için farkındalık oluşturmayı ve sorgulamayı hedefliyor.

MEÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Ayşe Yüce ise, serginin açılmasındaki emeklerinden ötürü Doç. Can Küçüktepepınar'a teşekkürlerini iletti ve kendisine Güzel Sanatlar Fakültesi adına bir teşekkür belgesi takdim etti.

Yüzleşmeler konulu kişisel heykel sergisi, 11 Şubat’a kadar sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA