AKKUYU İŞÇİLERİ HAKLARI İÇİN HUKUKÇULARLA BULUŞTU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AKKUYU İŞÇİLERİ HAKLARI İÇİN HUKUKÇULARLA BULUŞTU


 

Mersin’de inşaatı devam eden Akkuyu Nükleer Güç Santrali inşaatında çalışan işçiler, Patronların Ensesindeyiz Dayanışma Ağı ile bir araya gelerek haklarını konuştu.

Haber Merkezi

 

Uzun zamandır işçi hakları, çalışma koşullarının iyileştirilme mücadelesi, şantiye içindeki markette belirlenen fahiş fiyatlar, işçi koğuşları ve servislerdeki tıklım tıklım manzaralarla gündeme gelen Mersin’deki Akkuyu Nükleer Güç Santrali işçileri kısa bir süre önce Patronların Ensesindeyiz iletişim ağı ile temas kurup bir dayanışma ağı örmüştü.

Kötü koşullarda çalıştırılan işçiler haklarını öğrenmek için Patronların Ensesindeyiz dayanışma ağının avukatları ile bir araya geldi. Temel haklarını, haksız uygulamalara karşı nasıl davranmaları gerektiğini ele alan işçiler hukuki konularda soru ve cevaplar ile haklarını öğrenirken bir yandan da mücadele deneyimlerini paylaştı. Vardiya ya da şantiye koşullarındaki sıkıntılarından ötürü işçilerin daha rahat bir araya gelebilmesi içi online gerçekleşen toplantı, işçilerin dayanışma ağını büyütmek hedefiyle sona erdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA