VATANDAŞ CAN, GÖREVLİ REKLAM DERDİNDE | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

VATANDAŞ CAN, GÖREVLİ REKLAM DERDİNDE


 

Gülnar’ın Ardıçpınarı Mahallesi Alıçlıöz Mevkiinde ağıl çökmesi sonrası 10 hayvanın telef olduğu olayda yardım alan ailenin ve çocukların ve sosyal medyada boy boy fotoğraflarının yayınlanması tepki çekti. Görevlilerin aile fertleri ile birlikte telef olan hayvanlar arasında poz verdiği görüldü.

Hediye Eroğlu

 

Mersin’in Gülnar İlçesi’ne bağlı Ardıçpınarı Mahallesi’ne 7 kilometre mesafedeki Alıçlıöz Mevkiinde Salahattin Dane’ye ait ağıl yoğun kar yağışı sonrası çöktü. Ağılın altında kalan 10 hayvan telef oldu. Valilik Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezine gelen ihbar üzerine harekete geçen İlçe Tarım Müdürlüğü ekipleri zor şartlar altında aileye ulaştı. Aileye gerekli destek sağlandı. Yapılan yardımlarla ilgili Mersin İl Tarım Müdürlüğü’nün sosyal medya hesabında yayınlanan fotoğraflar ise tepki çekti. Paylaşılan fotoğraflarda yardım yapılan ailenin ve çocukların boy boy fotoğrafının yanı sıra görevlilerin telef olan hayvanlar arasında mağdur vatandaşla fotoğraf çektirdiği, yardım kutularının da gözüktüğü kareler yer aldı.

Mersin İl Tarım Müdürlüğü’nün facebook hesabının altına yorum yapan Ali Arslan isimli bir takipçi, “Yardım yapmanız güzel bir şey ancak yardım alanın ifşa edilmesi hoş olmamış” ifadelerini kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA