AKKAYA: “YENİ BİR GALİBİYET SERİSİ YAKALAYACAĞIZ” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AKKAYA: “YENİ BİR GALİBİYET SERİSİ YAKALAYACAĞIZ”


 

Haber Merkezi

 

Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi Başantrenörü Aziz Akkaya, "Maalesef son 15 gündür, 'Maç belli oldu, ertelendi' durumu yaşadık ama artık düzene girdi. İnşallah bundan sonraki maçlarımızın hepsini kazanarak hedefimize ulaşmak istiyoruz. Çankaya maçıyla birlikte yeni bir galibiyet serisi yakalayacağız" dedi. Herbalife Nutrution Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 16'ncı haftasında Cumartesi günü Çankaya Üniversitesi'ni konuk edecek olan Çukurova Basketbol, hazırlıklarını tesislerdeki çift antrenmanla sürdürdü. Sabah salonda kuvvet idmanı yapan basketbolcular, akşam parkede taktik çalıştı.

 

"HEDEFİMİZE ULAŞMAK İSTİYORUZ"

Yaşanan fikstür karmaşası ve maça ilişkin açıklamalarda bulunan Başantrenör Akkaya, "Maç oynamadan döndüğümüz Fransa seyahati bizi olumsuz etkiledi. Hafta boyu bir kez antrenman yapabildik. BOTAŞ deplasmanına giderken de bazı oyuncularımızın hasta olması ve yol yorgunluğu, konsantre olmamızı etkiledi ve maçı kaybettik. Çünkü enerjimizi sahaya koyamadık. Şuan fikstürümüz netleşti, 6 günde 3 maç oynayacağız. Milli aradan sonra da Avrupa Kupası maçlarını evimizde oynayacağız. Fikstürün netleşmesi oyuncuların konsantrasyonu açısından çok önemli çünkü herkes kendini buna göre hazırlıyor. Hedefi olan bir takımız. Bütün hedeflerimize ulaşmak için elimizden geleni yapacağız. Bunu yapacak gücümüz var. İhtiyacımız olan tek şey iyi planlama yapmak ve odaklanmak. Maalesef son 15 gündür, 'Maç belli oldu, ertelendi' durumu yaşadık ama artık düzene girdi. İnşallah bundan sonraki maçlarımızın hepsini kazanarak hedefimize ulaşmak istiyoruz. Çankaya maçıyla birlikte yeni bir galibiyet serisi yakalayacağız" diye konuştu.

Akkaya, yeni transfer DeWanna Bonner'ın Cumartesi günü oynanacak olan Çankaya maçında sahadaki yerini alacağını da sözlerine ekledi.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA