TURİZMCİLER TARSUS’U YAKIN MARKAJA ALDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TURİZMCİLER TARSUS’U YAKIN MARKAJA ALDI


 

Haber Merkezi

 

Tarih, inanç, kültür ve gastronomi turizmiyle Türkiye’nin bilinen önemli cazibe merkezlerinden Tarsus, Türkiye’deki seyahat acentesi ve tur operatörleri tarafından yakın markaja alındı.

Tarsus’un turizm potansiyelinin canlandırılmasına yönelik girişimler hızlandı.  Mersin, Tarsus, Çukurova bölgesinin yeniden turizme kazandırılması, tanıma ve tanıtma amacıyla "Info Tarsus" etkinliği kapsamında Turizm İşbirliği Derneği (TURİD), Tarsus Belediyesi ve Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nın işbirliği ve katkılarıyla ülkenin farklı şehirlerinden gelen seyahat acentesi ve tur operatörleri, turizm profesyonelleri üyeleriyle birlikte Tarsus’u başta sona gezme fırsatı elde etti. Tarsus’un turizm rotalarını yakın markaja alan seyahat acentesi ve tur operatörleri kentin büyülü dokusundan etkilendiklerini bildirirken ilk meyve de geldi. Tarsus İzmir’den büyük bir grubu konuk etti.

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak, Tarsus markasının bilinirliğini artırmaya yönelik çalışmalara devam ettiklerini söyledi. Kentin tüm değerleriyle önemli potansiyeli barındırdığını ve tanınması için de birçok girişimde bulunduklarını belirten Koçak, ‘’Tarsus kendi başına bir marka. İstiyoruz ki bu değerlerimiz daha çok bilinsin. Bu anlamda çeşitli çalışmalar yürütüyor, kurumlarla işbirliği yapıyoruz. Geçtiğimiz hafta sonu Odamızın da katkılarıyla Türkiye’nin farklı şehirlerinden 18 seyahat acentesi ve tur operatörünü Tarsus’ta ağırlamıştık. Bugün ilk meyvesini aldık. Tarsus değerleriyle marka yolunda ilerliyor.’’dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA