3 MAÇ OYNANA BİLDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

3 MAÇ OYNANA BİLDİ


 

Mersin Süper Amatör Ligi de kötü hava koşullarının kurbanı oldu. 2 grup A ve B grubunda 12’nci haftada 3 maçın dışında tüm maçlar ertelendi.

ALİ ŞANLI

 

A grubunda 12’nci haftanın önemli karşılaşmasında lider Anamur Belediyespor ile lig 2’ncisi Homurlu 1951 Spor Anamur’da Anamur Şehir Stadyumunda karşılaştı. 6 puan değerinde ki maçta gülen taraf Anamur Belediyespor oldu 1-0. A grubunun diğer maçında Toroslar Belediyespor Boynuincelispor’u  attığı tek golle 1-0 geçerek zirve şansını sürdürdü. B grubunda oynanan tek karşılaşmada Arpaçsakarlar Mersin Ormanspor’a 2-0 kaybetti.

 

LİDER BÜYÜK AVANTAJ YAKALADI

12’nci haftanın en önemli maçında Anamur Belediyespor ile Homurlu 1951 Spor karşı karşıya geldi. Kötü hava ve kötü bir zeminde oynanan maç temposuz geçti. Her iki takımın ciddi pozisyonlar yakaladığı karşılaşmada lider Anamur Belediyespor attığı tek golle altın değerinde 3 puana sahip oldu. 34 puana ulaşan Yeşil Beyazlı ekip play-off yolunda büyük avantaj elde etti.

Liderin en yakın takipçisi Homurlu mütevazi ve dar kadrosu ile kurum takımlarına kafa tutuyor. Güçlü Anamur karşısında da ezilmeden oynayan,başarılı bir 90 dakika çıkaran Homurlu yediği tek golle maçtan boynu bükük ayrıldı. 1maç eksiği ile liderin 9 puan gerisine düşen Homurlu 2’nci ligini koruyarak play-off potasında yer aldı.

 

TOROSLAR’IN PLAY-OFF İNADI

Lige kötü başlasa da kısa sürede toparlanan Toroslar Belediyespor Arpaçsakarlar deplasmanından 3 puanla dönerek play-off iddiasını sürdürdü. Ligin zayıf ekibini tek golle 1-0’lık skorla geçen Yeşil Beyazlı ekip ligde 3’ncü sırada yer aldı. 25 puanlı Homurlu’nun hemen arkasında yer alan Toroslar Belediyespor’un 25 puanı bulunuyor.

 

UZAKLAŞAMADI

B grubunda hafta içi tek maç oynandı. Ligde kalma mücadelesi veren  Arpaçsakarlar Mersin Ormanspor’a 2-0 kaybetti. Dengeli geçen maçta ev sahibi Arpaçsakarlar pozisyon üretse de bir türlü istediği golü bulamadı. Konuk takım gol bölgesinde daha şanslı olunca attığı 2 golle maçı kazanarak ligde derin bir nefes aldı. B grubunda 3 takım Arpaçsakarlar 10 puan, Karacailyas Veteranlar 9 puan ve ligin son sırasında bulunan Tarsusspor’un 4 puanı bulunuyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA