FETHİYESPOR MAÇI ÖNCESİ MORAL YEMEĞİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

FETHİYESPOR MAÇI ÖNCESİ MORAL YEMEĞİ


 

Haber Merkezi

 

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden İçel İdman Yurdu, Fethiyespor maçı öncesi moral yemeğinde buluştu. Bir restoranda gerçekleştirilen yemeğe Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, İçel İdman Yurdu Kulüp Başkanı Metin Saltık, Futbol Sorumlusu Ümit Saltık, Teknik direktör Ender Alkan ve kulüp yöneticileri ile futbolcular katıldı.

İkinci devreye ikide iki yaparak başlayan ve morallerin yüksek olduğu kırmızı lacivertli ekip, yemekte bir araya gelerek keyifli zaman geçirdi.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, yemekte Kulüp Başkanı Metin Saltık, teknik direktör Ender Alkan ve takım kaptanı Sertaç Güzel ile konuşarak takım hakkında son bilgileri aldı ve takıma Fethiyespor maçında başarılar diledi.

Kulüp Başkanı Metin Saltık ise, takımın çok iyi bir hava yakaladığını güzel sonuçlar aldığını belirterek Fethiyespor maçından da galip gelerek seriyi devam ettirmek istediklerini söyledi.

Yemek sonrasında doğum günü olan takım kalecilerinden Orhan Erdoğan için pasta kesildi. Kendisi için yapılan bu sürpriz için çok mutlu olduğunu ifade eden Erdoğan, “Takımımız iyi bir hava yakaladı. İnşallah sezon sonuna kadar iyi performans gösteririz ve sezon sonunda şampiyonluk pastası keseriz” diye konuştu.

24 yaşına giren kaleci Orhan Erdoğan’a teknik direktör Ender Alkan tarafından kitap hediye edildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA