İÇEL, GALİBİYET SERİSİNİ SÜRDÜRME PEŞİNDE | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İÇEL, GALİBİYET SERİSİNİ SÜRDÜRME PEŞİNDE


 

İçel İdman Yurdu golcülerinden Sabit Hakan Yılmaz: “Her maça galibiyet için çıkıyoruz ve kazanamayacağımız hiçbir maç olmadığını düşünüyorum. İyi bir takımız, galibiyet serisine devam edeceğimizi umuyorum” dedi.

Haber Merkezi

 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden İçel İdman Yurdu, Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Fethiyespor maçı hazırlıklarını tamamladı. Bugün Fethiye’ye gidecek olan takımın golcülerinden Sabit Hakan Yılmaz, maç öncesi yaptığı değerlendirmede, galibiyet sözü verdi.

Bu sezon 2 gol sevinci yaşayan Yılmaz, hafta sonu oynayacakları Fethiyespor’un kaliteli ve güçlü bir rakip olduğunu belirterek, “Fethiyespor kaliteli ve güçlü bir ekip ama ilk maçta biz daha üstün oynamıştık. Takım halinde yaptığımız hatalar sebebiyle şanssız bir mağlubiyet almıştık. Zor bir maç olacak ama her maça galibiyet için çıkıyoruz ve kazanamayacağımız hiçbir maç olmadığını düşünüyorum. İyi bir takımız, galibiyet serisine devam edeceğimizi umuyorum” dedi.

 

“REKABET TAKIMI GÜÇLENDİRİR”

Ara transfer döneminde takıma katılan üç forvet transferini hakkında değerlendirmelerde bulunan Sabit Hakan Yılmaz, “Rekabet güzel bir şey, her şekilde takımı güçlendirir. Yeni gelen transferlerin katkısı, mevcut oyuncu grubunu da ateşler performansını arttırır. Birbirimizle arkadaşlık ilişkilerimiz çok iyi, bencil bir takım değiliz. Hepimiz formda kalmaya çalışıyoruz. Çok iyi bir maç geçirmediğinde yerine girecek arkadaşının seni telafi etme ihtimalinin yüksek olması güzel bir şey” diye konuştu.

 

“HOCA HIRSLI, BİZE DE BUNU AŞILIYOR”

TFF 3. Lig 3. Grup’ta çıktıkları 19 maçta sadece iki kez mağlup olan ve bu anlamda ligin en az mağlubiyet alan takımı olan İçel İdman Yurdu, bu süreçte Fethiyespor ve Esenler Erokspor’a mağlup oldu. Ligde oynadıkları son 13 maçı kaybetmediklerini vurgulayan Yılmaz, “Şu anda ligin en az mağlup olan takımıyız. Ender Hoca (Alkan) mücadeleci ve hırslı birisi. Sadece futbolda değil genel olarak hayatta da kaybetmeyi sevmeyen bir yapıya sahip olduğunu düşünüyorum. Bize de bunu aşılıyor ve otomatik olarak bizde bunu sahaya yansıtıyoruz. Futbol tabi ki 3 sonuçlu bir oyun ama herhangi bir maçta kolay kolay mağlup olacağımızı düşünmüyorum ve ekip olarak buna niyetimiz yok” diye konuştu.

 

“TARAFTARLARIMIZ İLE BİRLİKTE ÇOK DAHA GÜÇLÜYÜZ”

İçel İdman Yurdu taraftarlarına da seslenen genç golcü, “İlk devre alınan fazla beraberliklerden dolayı bazı maçlarda taraftarlarımızı üzdüğümüzün farkındayız. Bunu ikinci yarı daha fazla galibiyet alarak ve zor gibi görünse de direkt şampiyonlukla veya play-off şampiyonluğu ile telafi edeceğiz. Kulübümüzün büyüklüğünün farkındayız. Taraftarlarımız ile birlikte çok daha güçlüyüz. Bizlere olan destekleri ve inançları için çok teşekkür ediyorum” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA