TARSUS TSO’DA MECLİSİN GÜNDEMİ YEŞİL MUTABAKAT OLDU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS TSO’DA MECLİSİN GÜNDEMİ YEŞİL MUTABAKAT OLDU


 

Haber Merkezi

 

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nın Ocak Ayı Meclis Toplantısı yapıldı. Meclis Başkanı Eyüphan Eyüboğlu başkanlığında yapılan toplantıda, bölgesel ve sektörel konuların yanı sıra Avrupa Birliği Yeşil Mutabakatı, bu sürece uyum ve neler yapılması gerektiği ile ilgili meclis üyelerine bilgi aktarıldı.

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak, üretim, sanayi, ticaret ve ihracat alt yapısı olan işletmeler için Yeşil Mutabakat perspektifinde ekonomide yeni bir dönemin başladığını belirtti. İşletmelerin Yeşil Mutabakata uygun üretim yapmalarının sürdürülebilirlik açısından önemli olduğuna dikkat çeken Koçak, ‘’Ekonomi bir dönüşümden geçiyor. Kurallar yeniden yazılıyor. Hazırlıklı olmamızda fayda var. Şirketler daha sürdürülebilir, daha çevreci ve iklim dostu üretim kalıplarını süreçlerine katmalı. Özellikle kurmakta olduğumuz yeni organize sanayi bölgemizde üretime başlayacak yatırımcılarımız ile diğer sanayici üyelerimizin bu konuda daha hassas olmalarını ve bu dönüşüme uyum göstermelerini bekliyoruz.’’dedi.

Koçak, diğer taraftan Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’nde gelinen çalışmalar hakkında da bilgi verdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA