BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT, SEMT PAZARINDA VATANDAŞLARLA BULUŞTU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAŞKAN ABDULLAH ÖZYİĞİT, SEMT PAZARINDA VATANDAŞLARLA BULUŞTU


 

Haber Merkezi

 

Sık sık esnaf ve hane ziyaretlerinde bulunarak vatandaşlarla bir araya gelen Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, son olarak Menteş Mahallesi’ndeki semt pazarını gezdi. Başkan Özyiğit, hem pazarcı esnafı hem de vatandaşları dinleyerek, talep ve önerilerini aldı.

Her hafta düzenli olarak esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek, taleplerini dinleyen ve sorunları yerinde tespit eden Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, semt pazarlarını da geziyor. Menteş Mahallesi’ndeki semt pazarını gezen Başkan Özyiğit, tezgâhları tek tek gezerek vatandaşlarla buluştu.

 

BAŞKAN ÖZYİĞİT “HALKIMIZ GEÇİM SIKINTISI YAŞIYOR, BU BİR GERÇEK”

Fiyatların yüksek olduğunu ve halkın geçim sıkıntısı yaşadığını dile getiren Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “Hemşehrilerimle bugün bol bol sohbet etme imkânı yakaladık. Halkımız geçim sıkıntısı yaşıyor, bu bir gerçek, fiyatlar çok yüksek. Esnaf da vatandaş da fiyatların yüksek olmasından şikayetçi ancak umutlular, biz de umutluyuz. Alıcı da satıcı da elbet bir gün mutlu olacak.” dedi.

 

 “BİRLİKTE YÖNETEBİLDİĞİMİZ DERECEDE BAŞARILI OLURUZ”

Vatandaşlarla Yenişehir ve hizmetleri hakkında da görüş alışverişinde bulunduklarını dile getiren Başkan Özyiğit, “Ziyaretlerimizde kentimizi de konuşuyoruz, hizmetlerimizi anlatıyoruz. Halkımız çalışmalarımızı değerlendiriyor, tek tek not alıyoruz. Çünkü biz katılımcı yönetimi benimsiyoruz. Yaşadığı kent üzerinde herkesin söyleyecek bir sözü olduğuna inanıyoruz. Ve dolayısıyla birlikte yönetebildiğimiz derecede başarılı oluruz. Çok seslilik, çok fikirlilik güzel bir kenti de beraberinde getiriyor. Yenişehir bu yüzden çok güzel.” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA