KESİNTİ KONUTLARA SIÇRADI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KESİNTİ KONUTLARA SIÇRADI!


 

Organize sanayi bölgelerinde üretim planlarında aksamaya neden olan elektrik kesintileri konutlara sıçradı. Mersin genelinde haber vermeden gerçekleştirilen elektrik kesintisi vatandaşı mağdur etti.

Hediye Eroğlu

 

Türkiye genelindeki tüm OSB’lerde yaşanan enerji kısıtlamasının konutlarda da yaşanacağı korkusu Mersin’de gerçek oldu. Soğuk kış günü Mersin’de vatandaşlar ard arda yaşanan elektrik kesintilerinin şokunu yaşadı. Mersin’in merkez 4 ilçesi ile merkeze uzak hemen hemen bütün ilçelerde yaşanan kesintiye vatandaşlar tepki gösterdi. 

Uzak bölgelerde hava muhalefeti nedeniyle yaşanan kesintilerin kent merkezinde de yaşanması başta esnaf olmak üzere bütün vatandaşları zor durumda bıraktı.

Soğuk havanın etkili olduğu Mersin’de klima ve elektrikli soba ile ısınan vatandaşlar yaşanan kesinti nedeniyle uzun sürü soğuğa maruz kaldı.

Vatandaşlar yaşanan elektrik kesintilerine tepkilerini soysal medya üzerinden gösterdi.  Mersin köylerinde pazar gününden beri elektrik ve suyun olmadığını ifade eden vatandaşlar “Mersin/Yenişehir/Çiftlikköy mahallesinde herhangi bir hava muhalefeti olmamasına rağmen elektrik kesintisi yaşıyoruz. Elektrik arıza merkezine ulaşılamıyor,online olarak yaptığım arıza kayıtları otomatik olarak kapatılıp kesinlikle bilgi verilmiyor. Sorunu çözün” ifadelerini kullandılar. 

Ahmet Kemal Öner isimli bir Twitter kullanıcısı “Mersin merkez ve tüm ilçelerde pilanlı elektrik kesintisi başladı. Enerji krizi bu… Ceryan gitti” derken Ahmet Mutluay isimli bir kullanıcı ise Mersin'e 15 dakika mesafedeki yaylalarında kaç gündür elektrik yok.Vatandaştan fahiş elektrik parasını almasını biliyorsunuz. Hizmete gelip kesinti gidermeye geldi mi ortalıkta kimse yok” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA