İSTİHDAM KURULU TOPLANDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İSTİHDAM KURULU TOPLANDI


 

Haber Merkezi

 

2022 yılının ilk İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısı, Mersin Valisi Ali İhsan Su Başkanlığında gerçekleştirildi.

Valilik toplantı salonunda çevrimiçi olarak zoom platformu üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleştirilen toplantıya Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Mustafa Kutlu, MTSO Genel Sekreteri Abdulkadir Dölek, Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Rıza Özdemir, İl Müdürleri, Çukurova Kalkınma Ajansı yetkilileri, dernek başkanları, oda, sendika ve sivil toplum kuruluş temsilcileri ile akademisyenler katıldı.

Toplantı öncesinde yaptığı konuşmada, istihdam ve mesleki eğitimin önemine vurgu yapan Mersin Valisi Ali İhsan Su, toplantıda alınacak kararların ilimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Gündem maddeleriyle ilin iş gücü ve istihdamına yönelik teşvik programları, meslek edindirme kursları ve Mersin Çalışma ve İş kurumu faaliyet raporları konularının görüşülmesinin yanı sıra engelli ve eski hükümlü hibe desteğine yönelik İŞKUR’a gelen başvuruların değerlendirmesinin yapıldığı toplantıda; İl Müdürü Mustafa Kutlu, kurum faaliyet raporlarıyla ilgili bir sunum gerçekleştirdi. Gerçekleşen sunumların ardından toplantı, gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlanmasıyla sona erdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA