MUT’TA KARLA MÜCADELE SÜRÜYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MUT’TA KARLA MÜCADELE SÜRÜYOR


 

Mersin’in Mut ilçesinde belediye ekipleri, ana arterleri, cadde ve sokakları, altgeçitleri ve kavşakları kardan temizleyerek tuzlama çalışması yapıyor. Ayrıca yaya kaldırımları da kardan temizlenerek yaya ulaşımının sağlıklı ve güvenli olması sağlanıyor.

70 personel ve çok sayıda iş makinesinden oluşan Mut Belediyesi karla mücadele ekipleri, kar yağışının başladığı andan bu yana çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor. Cadde ve sokaklarda kar küreme ile tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdüren Mut Belediyesi karla mücadele timleri, güvenli yaya ulaşımı için kaldırımları da temizliyor. Temizlenen kaldırımlara ise tuzlama yapılarak buzlanmanın önüne geçiliyor.

Cadde ve sokaklarda kar ve buzla mücadelesini 70 personel ile sürdüren Mut Belediyesi, kendilerine iletilen tüm bildirimlere yanıt vererek, kar küreme ekipleri anlık olarak vatandaşın talepte bulunduğu bölgeye yönlendiriyor.

İlçe merkezine 6 yıldır ilk defa kar yağdığını dile getiren Başkan Volkan Şeker, “Mut Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, yoğun kar yağışının sebep olduğu sorunları ortadan kaldırmak adına cadde ve sokaklarda kar küreme ve kaldırım temizleme çalışmaları yaptık” dedi. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA