KUNDAKÇI ARABA İLE BİRLİKTE KENDİNİ DE YAKMIŞ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KUNDAKÇI ARABA İLE BİRLİKTE KENDİNİ DE YAKMIŞ


 

Tarsus’ta tartıştığı kişinin aracını ateşe veren şahıs araç ile birlikte kendisi de alevler içinde kaldı.

Haber Merkezi

 

Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Gazi Paşa Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerinde park halinde bulunan araçta yangın ihbarı üzerine yaptığı çalışmada bir şahsın araca benzin dökerek yakıp kaçtığı bilgisine ulaştı. Olaya müdahale eden ekiplerin  yaptığı araştırmada raca benzin dökerek yakan şüphelinin, F.K isimli şahıs olduğu olaydan sonra ticari taksi ile olay yerinden belirlendi.

Şüpheli şahsın kaçtığı ticari taksiyi belirleyen ekipler e olay yerine F.K ve R.D isimli şahısların beraber geldikleri tespit ederek her iki şüpheliyi de kısa süre de yakaladı. Şüpheli şahısların Tarsus Halinde işçi olarak çalıştıkları, halde gün içerisinde iş yerinde çıkan tartışmadan dolayı olayı gerçekleştirdikleri anlaşıldı. Şüpheli şahısların daha önceden kapkaç, hırsızlık, kasten yaralama ve suçlarından adli kayıtlarının mevcut olduğu belirlendi. Şahıslar yapılan işlemlerin ardından Cumhuriyet Başsavcılığı talimatı ile serbest bırakıldı.

ALEVLER İÇİNDE KALDI

Öte yandan şüphelinin olayı gerçekleştirme anı güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı. Ticari taksi ile geldiği petrolden pit şişeye benzin alan şüpheli daha sonra olay yerine benzini otomobilin üzerine döküyor. Çakmağı çakan şüpheli otomobil ile birlikte alevler içinde kalıyor. Bastığı ayak izleri de alevler içinde kalan şöpheli olay yerinden kaçıyor.   



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA