“KAZANMAK İSTİYORUZ, KAZANACAĞIZ” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“KAZANMAK İSTİYORUZ, KAZANACAĞIZ”


 

Son haftalarda aldığı galibiyetlerle taraftarını sevindiren İçel İdman Yurdu’nun bundan sonraki hedefi her maçtan 3 puan. Teknik Direktör Ender Alkan, “Kakibimiz kim olursa olsun kazanmak istiyoruz ve kazanacağız” dedi.

Hediye Eroğlu

 

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden İçel İdman Yurdu 2-1’lik Karşıyaka galibiyetinin ardından Cumartesi Günü lider Fethiyespor ile yapacağı maçın hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.  Teknik Direktör Ender Alkan, Karşıyaka maçından aldıkları 3 puan ile zorlu ve önemli bir haftayı geride bıraktıklarını söyledi.

Önceki hafta da zor hava şartlarında zor bir deplasmandan da 3 puan aldıklarını ifade eden Alkan, “Bu hafta onu devam ettirmemiz gerekiyordu. Uzun süredir iyi gidiyoruz ama yukarıyı daha yeni yakaladık. Puanlar artık şu anda nerede ise birbirine çok yakın. O yüzden her maç çok kıymetli. Kolay olmadı ama taraftarımızdan da yoksunduk. İyi bir sinerji yakaladık. Kazandık çok mutluyuz” ifadelerini kullandı.

 

“KİMİNLE OYNADIĞIMIZIN ÖNEMİ YOK”

Her maça 3 puan hedefiyle çıktılarını anlatan Alkan, “Önemli olan rakibin kim olursa olsun kazanmak. Kazanmaya yakın oynamak. O birlikteliği bozmamak. Bazen kötü sonuçlarda alınabilir. Beraberlikler mağlubiyetler olabilir. Bir hedef vardır ve sonuçta o hedefe ulaşmak lazım. Her maçta 3 puan alacaksın diye bir şey yok. Ama sonuçta lider ile oynuyorsun. Yukarıyı yakalamışız. Deplasmanda her maçta 3 puan isteyen bir takımız. İyi bir takımız. Zor rakipler var ama bizde zoruz. Herkes biliyor. O yüzden oraya gidip 3 puan almak istiyoruz. Yukarıyı yakalamışsak kiminle oynadığımızın önemi yok. Kazanmak istiyoruz ve kazanacağız. İdmanlar çok keyifli geçiyor. Ara vermeden ettik. Grubu dinlendirip diğer grupla oyun oynuyoruz. Maça kadar iyi hazırlanacağız. 2 hafta yorulduk hem karda oynadık hem saha şartları zordu. O yüzden iyi dinlenip iyi hazırlanıp bu çıkışımızı sürdürmek bize güvenenleri mahcup etmek istemiyoruz” şeklinde konuştu. 

 

“GOL ATACAĞIMI HEM BEN HEM EŞİM HİSSETTİK”

Karşıyaka maçında takımına galibiyeti getiren golü atan Gökcan Gelmen ise gol konusun hissiyatlı olduğunun söylendiğini belirtti. Karşıyaka maçındaki golü hem eşinin hemde kendisinin hissettiğini ifade eden Gelmen, “Bende ayrıca hissettiğimi söyledim. Eşimde karşılıklı olarak bana hissettiğini söyledi. Sanki ikimiz birden gol kokusunu almışız. Galibiyet golünü attığım için çok mutluyum, çok gururluyum. İnsaallah bunun devamı gelir. Sezon sonuna kadar daha fazla gol katkısında bulunurum. İnşallah takımımızı bu yolda şampiyonlukla taçlandırırız” diye konuştu.

 

“ONLAR İYİ TAKIMSA BİZ DAHA İYİYİZ”

Fethiye maçı zor geçeceğini anlatan Gelmen, “Onlar iyi takımsa İçel İdman Yurdu’nun onlardan çok daha iyi takım olduğunu düşünüyorum. Biz büyük bir şehrin takımıyız. O yüzden oraya galibiyet için gideceğimizi söyleyebilirim. Lider ile aramızda puan farkı var ama bu hafta Fethiye mağlup oldu biz galip geldik. Puan farkı git gide azalabilir. Sezon sonuna kadar elimizden geldiği kazar puan toplamaya çalışacağız. Tek hedefimiz o kupayı Mersin’e getirmek” dedi.

 

FURKAN GÜNEŞ: “LİDERE KARŞI BİZDE VARIZ DİYECEĞİZ”

İlk golün mimarı Furkan Güneş ise takım haricinden kendisinin de çok çalıştığını ve çalışmasının  karşılığını aldığını söyledi. Takıma daha fazla katkı vermek istediğini anlatan Güneş şunları söyledi: “Mersin Süper lig görmüş köklü bir camia. İsmi değiştiği zaman bizi de etkileyecek. Daha fazla motive olacağız. Şehir daha da fazla motive olacak. Taraftarlar daha fazla bizi destekleyecek. Çok güzel bir hava olacak. Yolun sonu şampiyonluk. Buradan 2 lig. 2 ligden sonra 1. Lig. Oradan süper lige doğru yolumuz var. İnşallah bizde kulübün içinde olacağız. Elimden geleni yapacağım. Sahaya iyi oynamak için çıkıyorum. Önemli olan takımın galip gelmesi. Bundan sonra da elimden geleni yapacağım. Gol olursa iyi olur. Bu hafta lider ile oynayacağız ama bizde iyi takımız. İkinci devre daha da güçlendik. Kendimize güveniyoruz ve inanıyoruz. Bu hafta da takım olarak iyi hazırlanacağız. Lidere karşı bizde burada varız diyeceğiz.”  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA