AYDINCIK’TA KAR ŞAŞKINLIĞI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AYDINCIK’TA KAR ŞAŞKINLIĞI


 

 

Hediye Eroğlu

Mersin’in Aydıncık İlçesi’nde vatandaşlar yaklaşık 25 yıl sonra yağan karın şaşkınlığını yaşadı. Yoğun kar yağışı Mersin’in yayla bölgelerinin yanında deniz kenarındaki yerleşim yerlerinde de etkili oldu. Mersin’in sahil ilçesi olan Aydıncık ile yine sahil bölge olan Gülnar’ın Sipahili Mahallesi’nde vatandaşlar kar sürprizi ile karşılaştı. Aydıncık kent merkezinde de etkili olan kar yağışı nedeniyle ilçe beyaz bir örtüye büründü. Kar yağışı ilçenin bazı kesimlerinde 10 santimetreye kadar ulaştı. Kar yağışı ulaşımda ise zaman zaman aksamalara neden oldu. Silifke-Antalya karayolu Aydıncık Aynalıgöl Mağarası civarında kar yağışı nedeniyle bazı araçlar yolda kaldı. Karayolları ekipleri yolu açmak için seferler oldu. Yolda geçişler kontrollü olarak sağlandı.

Aydıncık Çevre Koruma Derneği Başkanı Mehmet Sarı, İlçeye yaklaşık 25 yıl sonra kar yağdığını ifade ederek “Şu anda ilçe merkezinde bile kar var. İlçemiz beyaz örtüye büründü. Geçen yıl yaşanan kuraklığın ardından kar yağışı bizleri sevindirdi” dedi.   


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA