HAFTA İÇİ MESAİSİ BAŞLIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

HAFTA İÇİ MESAİSİ BAŞLIYOR


 

Süper Amatör’de 14. hafta müsabakaları hafta içi oynanacak. 2 grupta oynanacak olan maçlar Çarşamba ve Perşembe günü yapılacak.

ALİ ŞANLI

 

Geçen hafta yağmur engeli nedeniyle maçların oynanamadığı Mersin Süper Amatör Lig’de ertelenen 13. hafta maçlarının Futbol İl Temsilcisinin açıklayacağı bir tarihte oynanması planlanıyor. Ligde 14’ncü hafta ise hafta içi oynanacak. 2 grupta oynanacak olan maçlar Çarşamba ve Perşembe günü yapılacak.

 

ZOR HAFTA

A grubunun lideri Anamur Belediyespor yakın takipçisi Homurlu 1951 Spor’u konuk edecek. 6 puan değerinde ki karşılaşma Anamur’da oynanacak. 31 puana sahip Anamur Belediyespor bu karşılaşmayı kazanması halinde puan farkı 6’ya çıkacak. Anamur temsilcisi play-off yolunda büyük avantaj yakalamış olacak.

Konuk ekip Homurlu 1951 Spor’un ise 1 maç eksiği ile 25 puanı bulunuyor. Homurlu temsilcisi kazanması halinde zirve yarışı daha da kızışacak. Maç kaybetmesi halinde ise Toroslar Belediyespor ve Akdeniz Belediyespor’da play-off potasına girecek. Anamur Belediyespor Homurlu 1951 Spor maçı Çarşamba günü saat 14.00’da oynanacak.

 

TOROSLARIN KULAĞI ANAMUR’DA OLACAK

21 puanı bulunan Toroslar Belediyespor Çarşamba günü Boynuincelispor’a gidecek. Ligin zayıf ekibiyle oynayacağı karşılaşma saat 14.00’da oynanacak. Yeşil Beyazlı ekip bu karşılşamadan 3 puan çıkartarak Anamur Belediyespor Homurlu 1951 maçının sonucunu bekleyecek.  Play-off lara 2 takımın gideceği düşünüldüğünde Homurlu’nıun kaybetmesi halinde Toroslar Belediyespor umut tazelemiş olacak.

 

AKDENİZ’DE AKLI ANAMUR’DA

18 puana sahip olan Akdeniz Belediyespor  bu hafta en avantajlı ekip. Rakibi Gülnar Belediyespor sahadan çekildiği için oynamadan 3 puana sahip olacak ve Anamur’dan gelecek olan sonucu bekleyecek. Homurlu’nun olası puan kaybı ile Akdeniz temsilcisi de play-off için umutlanacak.

B gurubunda hafta içi mesaisinde 3 takım zirveye çok yakın. Lider Mersin Camspor 28 puan ile zirvede yer alıyor. Akdenizgücü 25 puan ile liderin en yakın takipçisi. Son maçlarda arka arkaya aldıkları galibiyetlerle play-off potasına giren Çukurova Birlik FK 22 puana sahip.

 

6 PUANLIK MAÇ

B grubunda haftanın maçında lider Mersin Camspor lig ikincisi Akdenizgücü’nü ağırlayacak. 6 puan değerinde ki maç Perşembe günü oynanacak. 28 puanı bulunan Mavi Beyazlı ekip kritik maçı kazanması halinde büyük avantaj yakalayacak. Liderin yakın takipçisi bu kritik karşılaşmada en kötü ihtimalle 1 puan isteyecek. 25 puanı bulunan , mütevazi kadrosu ile zirveyi bir hayli zorlayan Akdenizgücü sahaya önce 3 puan olmaz ise beraberlik alarak play-off şansını zora sokmak istemeyecek.

 

LİGİN SÜRPRİZ EKİBİ

Ligde son maçalarını alarak play-ff’a gitme şansını artıran Çukurova Birlik FK hafta içi mesaisinde ligin güçlü ekiplerinden K.Milliyespor’a gidecek. Zorlu geçmesi beklenen karşılaşma Çarşamba günü oynanacak. 22 puana sahip olan Çukurova Birlik FK K.Milliye maçını sorunsuz geçmek istiyor. Maç maç bakan Çukurova kendi maçını kazanıp rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA