ARDA BOYLARI SANATSEVERLERLE BULUŞACAK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ARDA BOYLARI SANATSEVERLERLE BULUŞACAK


 

Haber Merkezi

 

Mersin Devlet Opera ve Balesi 25 Ocak 2022 Salı günü saat 20:00’de Mersin Kültür Merkezi Opera Sahnesi’nde ‘’ Arda Boyları ‘’ balesini gerçekleştirecek.

Librettosu Ayşegül Çelik tarafından yazılan eserin koreografisini ve rejisini Özgür Adam İnanç, eser sorumluluğunu ise Erdoğan Şanal yapıyor.

Repetitörlüğünü Mahmut Akyol, Özlem Şenormanlılar, Serbülent Biçer  ve Ender Üçdemir’in yaptığı eserin konusu; birbirlerine sevdalı Halime ve Recep’ in sıcak aşk hikayesinde yaşanan olaylar sonucunda trajik bir öyküye dönüşmesi ve bir türkü olarak ölümsüzleşmesini anlatıyor.

Eserde başlıca rolleri; Tutku Barın Tümen (Halime ), Burak Serkan Cebeci ( Recep ), Selğan Çavdaroğlu ( Anne ), Ozan Demirbaş ( İsmail ), Hülya Özkan Aydoğan( Fatma Kadın ), Miray Boyacıoğlu (Ağa ), Pınar Humar ( Zehra ), Tugay Ak (Cemil ), Nihan Çetin Aydın (MezzoSoprano), Tolga Ergen (Meczup ) paylaşıyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA