İÇEL COŞTU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İÇEL COŞTU


 

Aldığı güzel sonuçlarla şampiyonluk hedefine ilerleyen İçel, rakibi Karşıyakayı 2-1 geçerek, hedefine bir adım daha yaklaştı.

ALİ ŞANLI

 

TFF 3.Lig 3. Grupta mücadele eden İçel İdman Yurdu 2. Yarının ikinci maçında Karşıyaka’yı konuk etti. Seyircisiz oynan maçta Kırmızı Lacivertliler maça kontrollü başladı. Konuk takım Karşıyaka topa daha fazla sahip olsa da ilk golü atan İçel ekip oldu. Karşılaşmanın 23. Dakikasında Furkan Güneş takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarının son dakikalarında Karşıyaka maça eşitliği getirdi. 43 dakikada Furkan Deniz karambol pozisyonun da gol tarak maçı 1-1 e getirdi. İlk yarı karşılıklı gollerle betere bitti.

 

DEVRE BERABERE BİTTİ

İkinci yarıya hızlı bir giriş yapan İçel idman Yurdu 73. Dakikada Gökçan ile 2-1 öne geçti. Bu dakika dan itibaren oyunun kontrollünü elinde tutan kırmızı lacivertli ekip zaman zaman yakaladığı kontra ataklarla 3. Gölü aradı. Son dakikaların nefesleri kestiği maçta her iki takım da gol fırsatlarını değerlendiremeyince karşılaşma 2-1 sonuçlandı. İçel idman Yurdu bu galibiyet ile ikinci yarı ikide iki yaparak 6 puan aldı. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA