ERDEMLİ’DE ÇİFTE CİNAYET AYDINLATILDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ERDEMLİ’DE ÇİFTE CİNAYET AYDINLATILDI


 

Mersin’de Suriye uyruklu şahsın eşinin kuzenini ve hamile eşini öldürmesi ile sonuçlanan cinayet olayı polis ekiplerinin titiz çalışması sonucu aydınlatıldı.

Haber Merkezi

 

Mersin’in Erdemli İlçesi’nde 8 Ocak’ta darp edilen Suriye uyruklu M.A.(22) 16 Ocak’ta

kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayın şüphelilerinden A.H. isimli şahıs ise 9 Ocak’ta saklandığı adreste yapılan operasyon sonucu yakalanarak çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Diğer şüphelilerin yakalanmasına yönelik Erdemli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Ekiplerince yapılan özverili çalışmalar neticesinde Suriye uyruklu H. H., M. H., A. H., A. A., G .H., A. C., M. H., B. C., H. H., A. H. isimli 10 şahıs ise 18 Ocak 2022 günü yakalanarak gözaltına alındı.

Asayiş Büro Amirliği tarafından tahkikat derinleştirildiğinde tutuklu A.H’nin eşi olan R.A’nın 22 Aralık 2021 tarihinden beri kayıp şahıs olarak arandığı, şahıstan haber alınamadığı ve şahsın kocası olan A.H. tarafından öldürüldüğü bilgisi edinildi. Konu ile ilgili olaya iştirak eden M.H. isimli şahıs yapılan çalışma sonucu yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli M.H. isimli şahıs beyanında, A.H’nin eşini öldürüp, Akdeniz Mahallesi Uygurlar sokakta bulunan bataklık bölgesine gömdüğünü belirtti.

Belirtilen noktada Cumhuriyet Savcısı eşliğinde yapılan kazı çalışmasında kayın kadın R.A’nın cesedine ulaşıldı.

Adliyeye sevk edilen H. H, M. H, A. H, A. A, G .H, A. C., M. H., B. C., H. H., A. H. isimli şahıslar adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA