BAŞKAN YALÇIN’LA HİZMETE DEVAM | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAŞKAN YALÇIN’LA HİZMETE DEVAM


 

Haber Merkezi

 

Tarsus Bakkallar Esnaf Odası’nın  yapılan genel kurul toplantısında üyelerinin güven oyu verdiği Erdoğan Yalçın ve ekibi bir hizmet dönemi için daha iş başına getirildi.

Tarsus Aşiyan Düğün salonunda gerçekleştirilen genel kurul toplantısına Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, Tarsus Şoförler Ve Otomobilciler Odası Başkanı Duran Şen, Tarsus Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Alper Deniz, Tarsus Fotoğrafçılar Odası Başkanı Cumali Taş, Kasaplar Odası Başkanı Nail Uçak, Tarsus Madeni Sanatkarlar Odası Kaplan Kiltaş, Biriketçiler Odası Başkanı Erdal Turgut, Tarsus Kahveciler Odası Başkanı Halil Şekerci, Tarsus Seyyar Sabit Tuhafiyeciler ve Züccaciyeciler Odası Başkanı Hüseyin Özkır, Tarsus Tenekeciler Odası Başkanı Mustafa Güçyetmez, Tarsus Fırıncılar Odası Başkanı Suat Yaşar,Tarsus Kunduracılar Odası Başkanı Ersin Deveci, Tarsus Kebapçılar ve Lokantacılar Odası Başkanı Ali Tavman,Tarsus Umum Servis Araçları Odası Başkanı Mehmet Tıraş,Tarsus Terziler Odası Başkanı Nevzat Topacık, Mersin Sıhhi Su Tesisatçıları Ve Tenekeciler Odası Başkanı Hasan Çokgün,Tarsus Marangozlar Ve Mobilyacılar Odası Başkanı Doğan Kocabaş, Mersin Giyim Eşyaları Odası Başkanı Halim Çavuşoğlu, Tarsus 1 Nolu EKK Başkanı Mahmut Şahin, Tarsus 2 Nolu EKK Başkanı Bektaş Aslan, STK temsilcileri, Tarsus Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi Parti İlçe başkanları, basın mensupları ile oda üyeleri katılım gösterdi.

Divan Başkanlığına Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, divan heyetine ise Duran Şen, Nail Uçak ve Cumali Taş’ın getirildiği genel kurul saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı. Oda Başkanı Erdoğan Yalçın tarafından yapılan açılış konuşması  sonrasında odanın geçmiş dönem çalışma, hesap ve denetim kurulu raporu ile gelecek dönem çalışma raporu ile tahmini bütçe Birlik Genel sekreteri Cevdet Tekbaş tarafından genel kurula okundu ve okunan raporlar oybirliğiyle kabul edildi.

Genel kurul gündem maddelerinin sona ermesi sonrası ise plaket törenine geçildi. Odanın kurucu üyeleri arasında yer alan Mustafa Erdoğan ,Tarsus 1 Nolu EKK Başkanı Mahmut Şahin, Tarsus 2 Nolu EKK Başkanı Bektaş Aslan ve Latif Yılmaz’a Tarsus esnaf sanatkarına verdikleri desteklerden dolayı plaket takdim edildi.

Plaket töreni sonrası gündem dışı konuşan Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Odanın kurucu üyeleri arasında yer alan Mustafa Erdoğan, Tarsus 1 Nolu EKK Başkanı Mahmut Şahin ve Tarsus 2 Nolu EKK Başkanı Bektaş Aslan  konuşma yaparak genel kurulun hayırlı uğurlu olması dileğinde bulundular.

Ardından seçimlere geçildi. Tek liste halinde gidilen seçimlerde Erdoğan Yalçın ve ekibi üyelerinden bir hizmet dönemi için daha güven oyu aldı. Erdoğan Yalçın Başkanlığındaki Tarsus Bakkallar Odasında Aydın Polat, Adnan Günyıldız, Oktay Yılmaz, Asaf Akçiçek, Mehmet Yılmaz, Mehmet Güvençli, Yusuf Aslan ve Erol Çelik yönetim kurulu, Salih Sain, İlker Dağgeçen ve Boray Konuk Atay denetim kurulu olarak görev aldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA