“TATİLDE DİNLENİN BOL BOL KİTAP OKUYUN” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“TATİLDE DİNLENİN BOL BOL KİTAP OKUYUN”


 

2021-2022 yılı eğitim öğretim yılının 1 dönemi sona ererken Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca tatilde öğrencilere dinlenmelerini, bol bol kitap okumalarını tavsiye etti.

Haber Merkezi

 

Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, eğitim öğretim yılının birinci yılının sona ermesi nedeniyle mesaj yayınladı.

Birçok zorluğun üstesinden gelerek 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı 1. kanaat dönemini eğitim-öğretim faaliyetlerini yüz yüze sürdürerek sağlıkla, başarıyla tamamladıklarını ifade eden Koca, “Bu süreçte el birliği yaparsak aşamayacağımız güçlük olmadığını da hep birlikte deneyimledik. Bu anlamda tüm meslektaşlarıma, öğrencilerime ve velilerimize yürekten teşekkür ediyor, 2. kanaat dönemini de hep birlikte sağlıkla geçirmeyi temenni ediyorum” dedi.

Öğrencilerin en kıymetli varlıkları olduğunu anlatan Koca, “Onları notlarıyla değil yüreklerinde sevgiyle, gösterdikleri emekle, gözlerindeki ışıkla değerlendiriyor, bağrımıza basıyoruz. Öğrencilerimiz tatillerini bol bol dinlenerek, oyun oynayarak, kitap okuyarak, aileleriyle ve sevdikleriyle vakit geçirerek en verimli şekilde değerlendirsinler. Onların okumaları, hayata bilinçle, bilgiyle hazırlanmaları bizlerin en büyük temennisidir” şeklinde konuştu.

 

“OKUDUĞUNUZ KİTAPLARI EN YAKIN OKULA BAĞIŞLAYIN”

Kitap Toplama Kampanyası başlattıklarını anlatan Koca vatandaşların okudukları kitapları evlerine en yakın okula götürerek bağışlayarak öğrencilerin aydınlık geleceğine katkı sunabileceğini kaydetti.

Kitap bağışı için okullara ulaşma imkanı olmayanların her ilçede kurulan koordinasyon merkezlerine telefonla ulaşabileceğini vurgulayan Koca, “İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzdeki sorumlu arkadaşlarımız, vatandaşlarımızın evlerine giderek bağışladıkları kitapları almak için her zaman hazırlar. Bizlerin tüm gayesi vatandaşlarımızla el birliği içinde evlatlarımızın daha çok kitaba ulaşabilmesini sağlamak, onların iyi eğitim almaları yanında kültürel birikimlerine de katkı sağlamaktır” ifadelerini kullandı.

Bu ara tatilde Milli Eğitim Bakanlığı’nın çok önemli bir çalışma daha başlattığını belirten Koca şunları kaydetti: “Öğretmen Bilişim Ağı'nı (ÖBA) kurarak öğretmenlerimizin MEBBİS ya da e-devlet şifreleriyle kolayca ulaşabileceği ve seminerlerini tamamlayabileceği bir ağ kurdu. Öğretmenlerimiz ÖBA sayesinde 9 farklı konuda kolayca  eğitim alabilecek, seminerlerini tamamlayan öğretmenlerimiz MEBBİS üzerinden e-sertifikalarına sahip olabileceklerdir. Tüm meslektaşlarımı bu kıymetli eğitimlerden istifade etmeye davet ediyorum.”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA