SOSYAL MEDYADA TT OLDU: #MERSİNSİZİÇAĞIRIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SOSYAL MEDYADA TT OLDU: #MERSİNSİZİÇAĞIRIYOR


 

#MersinSiziÇağırıyor hashtagi ile atılan tweetler TT oldu! Birbirinden renkli paylaşımlarda Mersin’in zenginlikleri anlatılarak, sömestr tatili için Türkiye’nin diğer şehirlerine seslenildi.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin İşadamları Yöneticileri Sanatçıları ve Akademisyenleri Derneği (MİYSAD) tarafından düzenlenen “Mersin Sizi Çağırıyor” kampanyası kapsamında çeşitli etkinliklerle sürüyor.

Geçtiğimiz günlerde derneğin sosyal medya hesaplarından canlı yayınlanan söyleşide kent yöneticileri buluşurken son olarak sosyal medya platformları üzerinden #MersinSiziÇağırıyor etiketiyle paylaşımlar yapıldı. #MersinSiziÇağırıyor hashtagi ile atılan tweetler TT oldu! Birbirinden renkli paylaşımlarda Mersin’in zenginlikleri anlatılarak, sömestr tatili için kente davet yapıldı.

 

BİNLERCE MERSİN PAYLAŞIMI YAPILDI

Renkli görüntülerin ortaya çıktığı kampanya kapsamında özellikle twitter’de binlerce kullanıcı Mersin’e davet içerikli paylaşımlarda bulunarak, kentin güzelliklerini gözler önüne serdi. Sömestr tatiline sayılı günler kala yapılan kampanyada tatil süresinin Mersin’de geçirilmesi için yapılan çağrılarda kentte yapılabilecek aktivitelere, etkinliklere yer verilerek, gezi alanları ve lezzetleri ile ilgili bilgilendirmeler öne çıktı.

Milletvekilleri, Mersin Valiliği başta olmak üzere belediyeler, meslek kuruluşları, oda, dernek ve sivil toplum kuruluşlarının da destek verdiği paylaşımlara yorum yağarken,

 

“BU ŞEHİR MACERA KOKUYOR”

Kampanyaya, “Görmeden bilemezsin. Dokunmadan anlayamazsın. Bu şehir macera kokuyor” paylaşımı ile açılış yapan MİYSAD Başkanı Mehmet Mazak,  “Mersin, Akdeniz’in ılıman ikliminde tarihi, coğrafyası, kültürü, lezzetleri, sıcakkanlı insanları ile her zaman misafirlerini bağrına basan bir şehrimizdir. Akdeniz’in incisi, Torosların nazlı şehri Mersin, 2022 yılı okulların ara verileceği sömestr tatilinde güzel ülkemiz Türkiye’nin diğer şehirlerine sesleniyor; ‘Gelin bu sene sömestr tatilinizi şehrimiz Mersin’de geçirin’ diyor.

Soğuk kış şartlarının hüküm sürdüğü şu içinde bulunduğumuz günlerde ülkemizin en sıcak, en yaşanılası şehirlerinin başında yer alan şehrimiz Mersin, iç turizm hareketlenmesinin olacağı sömestr (15 tatili) döneminde coğrafyası, iklimi, gastronomisi, tarihi, kültürü, turistik yerleri ile ülkemizin insanlarını misafir edebilecek potansiyele sahip. İşte güzel şehrimiz Mersin’i Tarsus’tan Anamur’a kadar her karışının buram buram insana hitap eden doğal ve kültürel güzelliklerini ülkemizin 80 şehrinde yaşayan insanlarımız da görmesi ve yaşaması için davet

ediyoruz” dedi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA