BİLAL ERDOĞAN’DAN MERSİN ÇIKARMASI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BİLAL ERDOĞAN’DAN MERSİN ÇIKARMASI


 

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan, Mersin’de 2 gün süreyle çeşitli temaslarda bulundu.

Haber Merkezi

 

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın oğlu ve Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Necmeddin Bilal Erdoğan, Mersin’de 2 gün süreyle çeşitli temaslarda bulundu.

Mersin Valisi Ali İhsan Su başkanlığında Mersin Eğitime Destek Platformu'nun rutin olarak yaptığı Koordinasyon Toplantısına katılan Bilal Erdoğan, AKP İl Başkanı Cesim Ercik’in de yer aldığı toplantıda kentteki kurum temsilcileri ile bir araya geldi.  

 

ERDOĞAN’DAN GÜLTAK’A ZİYARET

Erdoğan ayrıca Akdeniz Belediyesi’ni de ziyaret etti. Erdoğan ziyarette AKP’li Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak ile bir araya geldi. Gültak ziyaretle ilgili sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “TÜGVA Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Sayın Necmeddin Bilal Erdoğan, bir dizi ziyaret ve programlara katılmak için geldiği kentimizde, belediyemize nezaket ziyaretinde bulundu. Kendisine teşekkür ederiz” dedi.

 

ERDOĞAN’DAN SPOR KULÜBÜNE ZİYARET

Dünya Etnospor Konfederasyonu (DEK) Başkanı da olan Bilal Erdoğan, bir dizi ziyaret ve programlara katılmak için geldiği Mersin’de Mersingücü Gençlik ve Spor Kulübü’ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette kulüp başkanı Ahmet Nas, Mersin Gençlik ve spor İl Müdürü Ökkeş Demir, kulübün yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

Erdoğan burada yaptığı açıklamada, “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin zamanlarını verimli geçirebilmesi, donanımlarını güçlendirebilmesi, değerlerimiz ve kültürümüzle bütünleşerek geleceğimizi koruyabilmeleri adına ne gerekiyorsa ortak projelerle yapmamız gerekiyor. Bünyesinde 21 farklı branşta 500’ü aşkın sporcusu bulunan Mersingücü Gençlik Spor Kulübü, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile işbirliği yaparak il müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren gençlik merkezleri ve öğrenci yurtlarındaki gençlerimize yönelik spor, kültür, sanat, eğitim ve fotoğrafçılık gibi çeşitli kurslar ortak projelerle hayata geçirilebilir. Mersingücü Gençlik Spor Kulübü gibi kulüplerin ülke genelinde yaygınlaştırılması gençliğe ve spora daha faydalı olacağını düşünüyorum.” şeklinde konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA