MİMARLAR ODASI’NDA SEÇİM HEYECANI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MİMARLAR ODASI’NDA SEÇİM HEYECANI


 

Mimarlar Odası Mersin Şubesi’nde hafta sonu seçim heyecanı yaşanacak. Seçimlerde iki liste yarışacak.

Hediye Eroğlu

 

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’ne (TMMOB) bağlı Mimarlar Odası Mersin Şubesi’nin

17. dönem yönetim kurulu ve seçimi hafta sonu yapılacak. Mimarlar Odası  hizmet binasında 22 Ocak Cumartesi günü yapılacak genel kurulun ardından 23 Ocak Pazar günü ise seçim yapılacak.

Yapılacak olan seçimlerde mevcut Başkan Ünal Şahin ve Erkan Kiraz’ın başkan adayı olduğu iki liste yarışacak.

Ünal Şahin’in başkan adayı olduğu liste ‘Geleceğe Bir iz’ sloganı ile seçime gidiyor. Beyaz liste ile seçime gidecek Ünal Şahin’in listesinde Sinem Güleryüzlü Altın, Serkan Arıcı, Mervan Nas, Çağdaş Çağman, Özlem Harmancı, Bora Mazak, Ceylan Dümer ingilok, Şehmus Cindioğlu, Esra Şeker, Fuat Çelik, Yaren Deniz, Batu Alper Akdoğan ve Dilan Kaya bulunuyor.

Erkan Kiraz’ın başkan adayı olduğu liste ise ‘Değişimin Mimarları’ sloganı ile seçime gidiyor.

Listede; Eşref Gökalp, Övsev Küçükusta, Cem Görgülü, Sema Gül, Rumet Şahin, Sema Sarı, Ayça Özlem İlgın, Fatma Yalçın, Fulya Çağlar, Ekrem Yıldırım, Nihari Şen, Volkan Lenk, Hayri Toprak yer alıyor.

 

“GELECEĞE BİR İZ OLMA İDDİAMIZI SÜRDÜRECEĞİZ”

Ünal Şahin’in başkanlığındaki “Geleceğe Bir iz’ in sosyal medya hesabından yapılan açıklamada

“Bu seçimli genel kurulumuz öncesi hedefimiz yürütme kurullarının aynı amaca daha güçlü ve daha renkli bir dinamizm ile varmak için kader birliği tek hedefimiz oldu. Bu birliktelikle hedeflerimize yürürken daha güçlü olmamız amacıyla ‘geleceğe bir iz’ olma iddiamızı sürdüreceğiz. Bu beraberliğin hayal olarak kalmaması, sürecin başarıya uğraması için, bundan önceki kısır çekişmelerin, kırgınlıkların unutulduğu ve mesleğimiz için mücadele edeceğimiz bir dönem olması için ‘geleceğe bir iz olmak’ en önemli hedefimizdir.  Ülkemizin son dönemlerde kutuplaştırıldığı ve ayırımcılığın körüklendiği sürecin, odamız çatısı altında barınamayacağına dair ‘geleceğe bir iz bırakacağız’. Örgütsel mücadelenin önce meslek odamızda sonra tüm toplumumuzda yaratacağı Umut dolu bir gelecek için geleceğe bir İz bırakacağız” ifadeleri kullanıldı.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA