SEÇİM AFİŞİ CAN ALDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SEÇİM AFİŞİ CAN ALDI


 

Erdemli’de Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı seçimi için Cumhur İttifakının desteklediği adayın seçim pankartının ucuna bağlanan taş bir kadının başına düşerek ölümüne neden oldu.

Hediye Eroğlu

 

Seçim afişinin bir kadının ölümüne neden olduğu olay Erdemli Akdeniz Mahallesi Atatürk Caddesi’nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Erdemli Esnaf Odası’nın salı günü yapılan seçiminde aday olan Fikret Şen’in, fotoğrafının da bulunduğu “Esnaf Şen, Fikret Şen” yazılı 6 metre genişliğindeki pankart

seçim günü sabah saatlerinde Alyans Düğün Salonu önündeki yola asıldı. Bir ucu düğün salonuna diğer ucu da elektrik direğine bağlanan pankartın alt kısımlarına ise düzgarda düz durması için yaklaşık 10 kg ağırlığında taş bağlandı. Seçimin bitmesine rağmen kaldırılmayan pankart Çarşamba günü akşam saatlerinde rüzgarın da etkisiyle savrulunca ipe bağlı taş koparak o sırada yoldan geçmekte olan 58 yaşındaki Nurhayat Altınkaya’nın kafasına düştü.

Ağır yaralanan Altınkaya’ya ilk müdahaleyi çevredeki esnaf ile yoldan geçen vatandaşlar yaparken olay yerine polis ekipleri geldi. Çevredekiler haber vermesi ile talihsiz olayın yaşandığı yere gelen 112 acil servis ekipleri ise kanlar içinde kalan kadını Erdemli Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.

Altınkaya, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.  Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından bir ucu elektrik direğine bağlı kalan Fikret Şen’e ait pankart çözülerek ölüme neden olan taş ile birlikte polis tarafından götürüldü.

 

SEÇİMİ KAYBETTİ

 

MHP’li Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, AKP ve MHP İlçe Başkanları ile birlikte basın açıklaması yaparak Fikret Şen’e Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı seçimi için destek olduklarını açıklamıştı. Mevcut başkan Halil Metik’in bin 155 oyla tekrar başkan seçildiği kongrede Fikret Şen 659 oy alabilirken diğer aday  Mahmut Bulut’un oyu ise 335 çıkmıştı.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA