MERSİN’DE 2021’DE OTOGARDA 111 BİN 115 ARAÇ DENETLENDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN’DE 2021’DE OTOGARDA 111 BİN 115 ARAÇ DENETLENDİ


 

Haber Merkezi

 

Mersin Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri geçen yıl otogarda yolcu taşımacılığı yapan 122 bin 604 aracı denetleyerek eksikliği bulunanlara gerekli cezai işlem uyguladı.

İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri , trafikte sürücü, yaya ve yolcuların güvenli bir trafik ortamı içerisinde seyahat etmelerinin sağlanması kazalarda can ve mal kayıplarının önlenmesi amacıyla çalışma yürüttü.

 İl merkezinde farklı noktalarda trafik ekiplerince alkol uygulaması başta olmak üzere emniyet kemeri ve kask kullanımı, hız, kırmızı ışık ihlali, seyir halinde cep telefonu kullanımı, toplu taşıma araçları, yasak park, servis araçları ve diğer trafik ihlalleri ile ilgili olarak denetimler yapıldı.

2021 yılı içerisinde otogar noktasında yapılan uygulamalarda şehir içi ve şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan toplam 111 bin 115 araç, servis araçları üzerinde yapılan denetimlerde ise toplam 11 bin 489 araç kontrol edilerek eksikliği bulunan araç sürücülerine cezai işlem uygulandı.

Ayrıca okul geçitlerinde ve yaya geçitlerinde vatandaşların kurallara uymaları ve güvenli geçişlerini sağlamak için araç/yayalar üzerine denetlemeler yapıldı.

 

 RADAR VE DRONE DESTEKLİ TRAFİK DENETİMİ

Öte yandan Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünce 2021 yılı içerisinde il merkezinde belirlenen değişik noktalarda radar ve drone destekli uygulamalarda yapılarak, ihlal yapan ve eksikliği bulunan araç sürücülerine cezai işlem uygulandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA