KRİTİK MAÇ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KRİTİK MAÇ!


 

Lige şampiyonluk parolası ile başlayıp 21 puanla düşme potasının hemen üstünde yer alan Tarsus İdman Yurdu, tehlikeli bölgeden uzaklaşmak için 3 puan kazanmak zorunda olduğu Erzincanspor maçı için yola çıktı.

ALİ ŞANLI

 

TFF 2. Lig Beyaz Grup 21. haftasında Tarsus İdman Yurdu, 22 Ocak günü deplasmanda 24 Erzincanspor ile karşılaşacak.

Geçen hafta evinde Konya maçından 0-0 beraberlik ile ayrılarak tehlikeli sulardaki varlığını sürdüren TİY ekibi, ikinci yarıya kötü başlasa da Erzincan maçını kazanarak yoluna devam etmek istiyor.

Cumartesi günü oynayacağı Erzincanspor karşılamasının hazırlıklarını bu anlamda çok önemseyen Sarı Lacivertliler de, sakatlığı bulunan Muharrem Doğan dışındaki tüm oyuncular son antrenman da yer aldı. Isınma hareketlerinin ardından yarım saha da çift kale maçta taktik çalışması yapan ekipte teknik patron Gürses Kılıç oyunculara sürekli müdahale de bulunarak yaptıkları hataları oyunculara anlatarak gösterdi.

Tarsus İdman Yurdu bugün sabah yapılan ter idmanın ardından kara yolu ile Erzincan’a hareket etti. 21 puanla düşme potasının hemen üstünde yer alan TİY, tehlikeli bölgeden uzaklaşmak için Erzincanspor maçına mutlak 3 puan için çıkacak. Ev sahibi Erzincanspor ise 23 puan ile 10’ncu sırada yer alıyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA