TİY’DEN HAKEM TEPKİSİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TİY’DEN HAKEM TEPKİSİ


 

HEDİYE EROĞLU

 

Tarsus İdman Yurdu yönetiminden, TFF 2. Lig Beyaz Grup 20. haftasında karşılaşılan Konya 1922 maçındaki pozisyonla ilgili hakem eleştirileri geldi.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada,hakem hataları nedeniyle yaşanan puan kayıplarına isyan eden yönetim, “Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü olarak yeni bir oluşum ile Türk futbolunun mali ve fair play planları içinde yürürken, sezon başından beri Türk Futbolunun genç hakemlere olan güvenini desteklediğimiz kadar verilen kararlarında sürekli tarafımıza art niyet olarak çalınması kabul edilemez.

Merkez Hakem Kurulunun hakem atamalarına karşı olmadığımızı lakin, tarafımıza ve özellikle evimizde oynadığımız maçlardaki hakem hatalarından doğan puan kayıplarımız sezon başından beri sürdüğünü, Merkez Hakem Kurulunun artık gerekli önlemleri almasını istiyor ve talep ediyoruz.

Video da yer alan Nazillispor ve Uşakspor maçında net olarak verilmeyen penaltı pozisyonları yer almaktadır.

Son olarak evimizde oynadığımız Konya 1922 maçında 13 dakikasında maçın hakemi kırmızı kart ile cezalandırmış olup; aynı maçta aynı pozisyonda ise maçın hakemi kart bile göstermemiştir.

Merkez Hakem Kurulunun vicdanına ve kamuoyuna bırakıyoruz. Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü olarak haklarımızı sonuna kadar savunacağız” ifadeleri kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA