ERDEMLİ’DE SİYASET KAYBETTİ ESNAF KAZANDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ERDEMLİ’DE SİYASET KAYBETTİ ESNAF KAZANDI


 

Erdemli’de Esnaf ve Sanatkar Odası seçimlerinde Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ve Cumhur İttifakı’nın basın açıklaması açıktan desteklerini açıkladıkları Fikret Şen başkanlık seçimini kaybetti. Seçimin galibi oda seçimine siyasetin karıştırılmamasını isteyen mevcut başkan Halil Metik oldu.

Hediye Eroğlu 

Erdemli Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın üç başkan adaylı genel kurul toplantısı Alyans Düğün Salonunda yapıldı.Genel kurula Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, Mersin Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Veysel Sarı, Erdemli Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı İsmet Erdoğan, Silifke Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Uçal Mavili, Mezitli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Köç, Tarsus Kasaplar Odası Başkanı Nail Uçak,Tarsus Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Alper Deniz,Erdemli Şoförler Ve Otomobilciler Odası Başkanı Orhan Güler,Tömük Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Yılmaz Tarsus Berberler Ve Kuaförler Odası Başkanı Alper Deniz, Mersin Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Doğan Gündüz, Kahveciler Odası Başkanı Nihat Dagdelen, Mersin Giyim Eşyası İmalat ve Satıcıları Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Halim Çavuşoğlu, Tömük Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Öztemur, siyasi parti temsilcileri ile oda üyeleri katıldı.

Oy birliğiyle Divan başkanlığına Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer’in, divan heyetine ise Veysel Sarı, Uçal Mavili, İsmet Erdoğan ve Nihat Dağdelen’in getirildiği genel kurul saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı. Ardından Divan Başkanı Talat Dinçer tarafından genel kurula okunan gündem maddeleri oy birliğiyle kabul edildi. Erdemli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Halil Metik’in açılış konuşmasıyla başlayan genel kurulda Birlik Genel Sekreteri Cevdet Tekbaş tarafından okunan geçmiş dönem çalışma, hesap ve denetim kurulu raporu ile gelecek dönem çalışma raporu ve tahmini bütçe genel kurul üyelerince oy birliğiyle kabul gördü daha sonra seçimlere geçildi.

Seçimlerde mevcut başkan Halil Metik ile Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ve Cumhur İttifakı’nın yaptıkları basın açıklaması ile açıktan desteklerini açıkladıkları Fikret Şen ve Mehmet Bulut yarıştı.

Halil Metik, Mehmet Bulut ve Fikret Şen’in başkanlık için yarıştığı genel kurulda ipi göğüsleyen taraf mevcut başkan Metik ve ekibi oldu. Kullanılan 2022 oydan 1115 oyu hanesine yazdıran Halil Metik yeniden odanın başkanlığına seçilirken, Necati Uğuz, Emin Göksel, Ahmet Aksay, Muhsin Serin, Hakan Demir, Celalettin Akbuz, İbret Gücüş, Adem Güp, Burhan Erol, Orhan Çetin yönetim kuruluna, Ahmet Taş, Akif İlvan, Veysel Taner Denetim kuruluna seçilen isimler oldu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA