SAHAYA İNDİ KORONAYA YAKALANDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SAHAYA İNDİ KORONAYA YAKALANDI


 

Covid-19 vaklarındaki artışa rağmen adeta sahaya inip kalabalık etkinlikler düzenleyerek, bu tür organizasyonlara katılmaktan imtina etmeyen Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, koronavirüse yakalandı.

HEDİYE EROĞLU

 

Türkiye’de artan vakalar Bilim Kurulu’nun 6 yeni tedbir almasına neden olurken, günlük vak sayıları 70 bine dayandı. Uzmanlar ise tedbirlerin arttırılarak özellikle test ve aşılama süreçlerine dair hükümeti açıklamalarına kulak vermeye çağırıyor.

Ancak süreç korkutucu boyutlara ulaşarak devam ederken bu durumu göz ardı edenler koronavirüse yakalanma haberlerine her gün bir yenisi ekleniyor.

Son olarak Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, korona virüse yakalandı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Başkan Seçer, “Aşılarımı zamanında olmama rağmen maalesef Covid-19 testim pozitif çıktı. Genel sağlık durumum iyi. Tedavi sürem boyunca görevimi evimden sürdüreceğim. En kısa sürede görüşmek dileğiyle" ifadelerini kullandı.

Covid-19 vaklarındaki artışa rağmen adeta sahaya inip kalabalık etkinlikler düzenleyerek, bu tür organizasyonlara katılmaktan imtina etmeyen Seçer’in koronavirüse yakalanması, “Böyle olacağı belliydi” yorumlarına neden oldu.

Haftasonu partisi CHP’nin Erdemli İlçesinde ki olağanüstü kongresine katılarak, maske-mesafe tedbirlerine uymadı görülen Seçer, uzmanların uyarılarına rağmen sık sık toplu etkinlikler düzenlemekle de eleştiri odağında yer alıyordu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA