ZİRVEDE DEĞİŞİM YOK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ZİRVEDE DEĞİŞİM YOK


 

İkinci yarının nefes kestiği Süper Amatör’de, A grubunda liderin yakın takipçisi Homurlu haftayı BAY geçerken B grubunda ise Akdenizgücü gollü geçen karşılaşmayı kazanarak lideri yakından takibini sürdürdü.

ALİ ŞANLI

 

Mersin Süper Amatör Ligde ikinci yarı tüm hızıyla devam ediyor. A ve B grubunda liderler maçlarını farklı kazanarak liderlerini sürdürdü. A grubunda liderin yakın takipçisi Homurlu haftayı BAY geçerken B grubunda ise Akdenizgücü gollü geçen karşılaşmayı kazanarak lideri yakından takibini sürdürdü.

 

LİDER FARKLI KAZANDI

A grubunda haftalardır liderliğini koruyan Anamur Belediyespor hafta sonu evinde Tarsus Belediyespor’u konuk etti. Ev sahibi Anamur Belediyespor’un bariz üstünlüğünde geçen karşılaşmayı 4-0 kazanan Anamur ekibi puanını 31’e çıkartarak liderliğini devam ettirdi. Liderliği kimseye kaptırmak istemeyen Anamur Belediyespor hafta sonu oynayacağı Akdeniz Belediyespor maçında mutlak 3 puan bekliyor.

Ligin güçlü ekiplerinden Akdeniz Belediyespor Anamur Belediyespor karşılaşması Pazar günü saat 14.00’da Seyfi Ali Türkoğlu suni çim sahada oynanacak.

 

BAY GEÇTİ

Liderin yakın takipçisi Homurlu 1951 haftayı maç yapmadan geçti. Mütevazi kadrosu ile kurum takımlarından daha iyi bir sezon geçiren Homurlu bu performansı devam ederse sezon sonuna kadar şampiyonluk iddiasını sürdürmesi bekleniyor. Homurlu hafta sonu Mersin Yolspor ile evinde oynayacak.

 

ESKİ GÜNLERİNE ARIYOR

Oynadığı her ligde hedefi olarak şampiyonluğu belirleyen,tesisleri ve imkanları ile adından hep söz ettiren Toroslar Belediyespor  bu sezon eski günlerini arıyor. 11 maçta 21 puan toplayan Yeşil Beyazlı ekip liderin 10 puan gerisinde yer alıyor. Bu sezon şampiyonluktan uzaklaşan Toroslar Belediyespor bu hafta Gülnar Belediyespor ligden çekildiği için maç oynamadan geçti.

Toroslar Beldiyespor 12. Haftada Koray Aydın Stadyumunda Erdemlispor ile oynayacak. Bu karşılaşma Pazar günü saat 14.00’da oynanacak.

 

ZİRVENİN RENGİ MAVİ BEYAZ

B grubunda şampiyonluk yarışı A grubuna göre daha çekişmeli geçiyor. Lider Mersin Camspor haftanın en farklı galibiyetine imza atarak zirvede ki yerini korudu. Camspor evinde oynadığı maçta Arpaçsakarlarspor’u 5-0 yenerek liderlik koltuğunu kimseye kaptırmadı. Mavi Beyazlı ekip 28 puanla 11’nci haftayı da lider olarak tamamladı.

Mersin Camspor’un ligin 12’nci haftasında ki rakibi ise Mersin Ormanspor   olacak. Mersin Ormanspor Mersin Camspor maçı Pazar günü saat 14.00’da Suni Çim sahada oynanacak.

 

AKDENİZ’İN İNADI İNAT

Lideri yakından takip eden Akdenizgücü Camspor’u rahat bırakmıyor.  Hafta sonu Kuvvayi Milliyespor ile gollü geçen karşılaşma sonunda 3-2 kazanarak yoluna devam etti. Seyfi Ali Türkoğlu sahasında oynanan maçta Akdenizgücü maçın büyük bölümünde üstün oynayarak zorlansa da kazanmasını bildi.25 puanı  bulunan Akdenizgücü haftayı 2’nci sırada tamamladı.

 

ÇUKUROVA GERİDEN GELİYOR

Ligin sessiz ekiplerinden Çukurova Birlik FK maçlarını bir bir kazanarak zirveye bir adım daha yaklaştı. Haftayı BAY geçmesine rağmen 3’ncülükte ki yerini koruyarak play-off şansını sürdürdü. Tarsus temsilcisi Çukurova Birlik FK hafta sonu ligde kalma mücadelesi veren Karacailyas Veteranlarspor ile oynayacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA