CHP ERDEMLİ’DE SEÇİM ‘BASKI’ GÖLGESİNDE YAPILIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

CHP ERDEMLİ’DE SEÇİM ‘BASKI’ GÖLGESİNDE YAPILIYOR


 

CHP Erdemli’de yaklaşık bir yıl sonra gerçekleşen ilçe kongresi, ‘delegeler üzerinde baskı kuruluyor’ iddiaları ile yapılıyor.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin’de geçen yıl İl Başkanı Adil Aktay tarafından görevden alınan CHP Erdemli eski ilçe Başkanı Mustafa Kılbaş ve yönetiminin olağanüstü kongre çağrısı karşılığını buldu ve ilçedeki partililer sandığa gitti.

CHP Erdemli İlçe Başkanlığı’nın 202 delegesi, görevden alınan Mustafa Kılbaş ile yerine atanan Ahmet Dursen Şahin arasında seçim yapmak için sandık başına gitti.

Milletvekilleri, belediye başkanları ve parti yöneticilerinin katıldığı kongre yoğun katılımla yapılırken, üyelere baskı iddiaları da gündeme geldi. 

 

“BOYUN EĞMEYECEĞİZ”

Önceki dönem ilçe başkanı Kılbaş, sosyal medyadan yaptığı açıklamada “CHP’nin saygın üyeleri 16 Ocak Pazar günü yapılacak olan ilçe başkanlığı seçiminde seçim hazırlığı süresince partimizin delegelerine çeşitli mobing ve baskılar yapıldığı söylentileri malumunuz. Öncelikle bir lokma ekmeğinin peşinde koşan aşının, işinin derdinde olan emekçi delegelerimizin üzerindeki baskının arttırılarak devam ettiği söylenmektedir. CHP’nin değerli mensupları hak, hukuk, adalet düsturuyla donanmış bir partinin böyle bir baskıyı kabul edeceği asla düşünülemez. Ayrıca başta Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere partimizin tüm yöneticileri, milletvekilleri ve partililerimizin tümü emin olun ki böyle bir duruma şiddetle karşı çıkacaklardır ve çıkmaktadırlar.

Hal bu iken CHP'nin hiçbir delegesinin boyun eğmeyeceğini, hür iradeleri ile oylarını adil bir şekilde kullanacaklarından hiçbir kuşkumuz yoktur. CHP’nin olmazsa olmazı hak hukuk adalettir. Erdemli CHP’lilere saygıyla duyurulur” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA