MANAVLAR ODASI’NDA BAŞKAN MİREŞ’E GÜVEN OYU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MANAVLAR ODASI’NDA BAŞKAN MİREŞ’E GÜVEN OYU


 

Mersin Manavlar ve Seyyar Satıcılar Odası’nın yapılan genel kurulunda güven tazeleyen İzzet Mireş ve ekibi bir hizmet dönemi için daha vize aldı.

Haber Merkezi

 

Mersin Manavlar ve Seyyar Satıcılar Odası’nın yapılan genel kurulunda güven tazeleyen İzzet Mireş ve ekibi bir hizmet dönemi için daha vize aldı.

Mersin Manavlar Odası’nın Timar Düğün salonunda yapılan genel kurul toplantısına Mersin Milletvekili Hacı Özkan, Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, Mersin Lokantacılar Odası Başkanı Ümit Özkan, Mersin Kahveciler Odası Başkanı Nihat Dağdelen, Mersin Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Doğan Gündüz, Mersin Camcılar Esnaf Odası Başkanı Mehmet Torun, Mersin Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Sabit Yelkovan, Mezitli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Köç, Mersin Kunduracılar Odası Başkanı Fatih Özcan, Mersin Oto Sanatkarları Odası Başkanı Ayhan Kabaali, Mersin Sıhhi Su Tesisatçıları ve Tenekeciler Odası Başkanı Hasan Çokgün, Mersin Umum Servis Araçları Odası Başkanı Zafer Çekmez, Mersin Giyim Eşyası İmalat ve Satıcıları Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Halim Çavuşoğlu,Tarsus Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Alper Deniz, Tarsus Fotoğrafçılar Odası Başkanı Cumali Taş, Tarsus Madeni Sanatkarlar Odası Kaplan Kiltaş, Kasaplar Odası Başkanı Nail Uçak, Biriketçiler Odası Başkanı Erdal Turgut, Tarsus Kahveciler Odası Başkanı Halil Şekerci ile oda üyeleri katılım gösterdi.

Açılış ve yoklama ile başlayan genel kurulda oy birliğiyle Divan Başkanlığına Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, divan üyeliklerine ise Mustafa Köç ve  Nihat Dağdelen getirildi. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunması sonrası Oda Başkanı İzzet Mireş tarafından açılış konuşması yapıldı. Başkan Mireş tarafından geçmiş dönem çalışma ve hesap raporunun okunup oy birliğiyle kabul edildiği genel kurulda, Birlik Genel Sekreteri Cevdet Tekbaş tarafından delegasyona okunan denetim kurulu, gelecek dönem çalışma raporu ve tahmini bütçe oy birliğiyle kabul edildi. Gündemin diğer maddelerinin okunup kabul edilmesi sonrası seçimlere geçildi.

Tek liste halinde gidilen seçimlerde üyelerinden güven oyu alan İzzet Mireş ve ekibi bir hizmet dönemi için daha işbaşına getirildi. İzzet Mireş Başkanlığındaki Mersin Manavlar ve Seyyar Satıcılar Odasında Ali Salmış, Süleyman Karaçalı, Celal İnan, Şükrü Kılınçarslan, Mehmet Özcan ve Süleyman Karaçalı yönetim kuruluna, Ahmet Seydi Bahçalı Ali Özgür Doğan, Kudret Solunoğlu ise denetim kuruluna seçilen isimler oldu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA